Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Milli Maçlarımız

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Milli Maçlarımız

Arkadaşlar bugün hollandayı Konya'da 3-0 yendik obaa obaa obaa obaa Maçımız baştan sona bir çok güzellikle doluydu
    Şu gergin ortamda hepimizi kucaklayan bu galibiyeti buraya taşımak istedim. Vatan aşkı her yerde her şekilde bizi galibiyete götüren gücü vermiştir verecektir.

Maç sonunda Mehter marşımızın okunuşu o ritmi ve hollanda ekibinin hali şaşkınlığı tarifi zor bir an...

Milli takımımızı tebrik ediyoruuum clapclap clapclap

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Ynt: Milli Maçlarımız

Tebrikler Türkiye'm obaa clapclap
    1.6t 180hp edition elegance + beyaz + opc + 2012 model + sprint booster + coilover süspansiyon + tv navigasyon + geri görüş.. vs. Vs.

1.4t 140hp edition elegance + sunroof + stil paket + beyaz/bej + opc

Yorum

maça sevinemiyorum .Hakkari de 16 şehidimiz var ,Allah cümlesine rahmet eylesin.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Sevincimizi kursağımızda bıraktılar
        Buna Rağmen Milli sporcularımızın başarısının devamını diliyorum.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

En geç duyanlardan biri ben oldum sanırım .s dün geç saatte haberim oldu.. Allah rahmet eylesin
          1.6t 180hp edition elegance + beyaz + opc + 2012 model + sprint booster + coilover süspansiyon + tv navigasyon + geri görüş.. vs. Vs.

1.4t 140hp edition elegance + sunroof + stil paket + beyaz/bej + opc

Yorum

İşleniyor...
          X