Duyuru

Collapse
No announcement yet.

30 Ağustos ZAFER BAYRAMINIZ Kutlu Olsun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 30 Ağustos ZAFER BAYRAMINIZ Kutlu Olsun

ŞÜKÜR: Şükür makamının tek sahibi Alemlerin Rabbi Allah'ıma kainatın zerreleri adedince şükürler ediyorum ki bu aziz vatanı namert botlarına çiğnettirmedi. Nazlı bayrağımızı ve hilalini yerlere düşürtmedi.

TEŞEKKÜR: Tüm varlıklarını ortaya koyarak aziz vatanımızı ve bayrağımızı düşmana çiğnetmeyen, her biri birer kahraman, şehit ve gazilerimize tüm ruhu canımla teşekkür ediyorum... Rabim onlardan ebeden razı olsun, bizleri de onların şefaatinden mahrum eylemesin...

Tüm milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun...

Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
    Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak,
    O benim milletimin yıldızıdır parlayacak,
    O benimdir, o benim milletimindir ancak...
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Bayramınız kutlu olsun. Tüm şehitlerin ruhlarının şâd olsun, gazilerimize sabır, sıhhat diler, minnetlerimizi sunarız.
      Askerimizin, polisimizin tüm kolluk kuvvetlerimizin Allah yardımcısı olsun.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

Bizlere kendi vatanımızda özgürce yaşamayı sağlayan başta ulu önder ATATÜRK ve silah arkadaşlarına,tüm gazi ve şehitlerimize minnettarız..
        2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşların 30 Ağustos ZaferBayramı kutlu olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
          X