Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ASTRA J ALMA NOKTASINDAYIM.....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ASTRA J ALMA NOKTASINDAYIM.....

Gokhancim hayirli olsun. Allah gonlune gore versin. Artik astra clubune takilir, kiralik insignia ile bulusmalara gelirsin.
    Saka bir yana. insigniadan sonra astra seni ne kadar mutlu eder?
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

çokm sağol mehmet abi ama insignia satılmıcak ayağım hala burda:=) ayrıca buraya senin gibi güzel insanlar için takılıyorm araba bahane
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
        PS: GM Türkiye her ne kadar bir sonuç elde edemezsiniz dese de "aynı üretim bantlarından çıkan araçlarda mı aynı sıkıntı var" sorusunun cevabı hakkında bilgi edinmek için ekledim.
        ne diyorsunuz siz çok daha iyi biliyorsunuz bu astraları?
        Kararsızlık durumları için yapılacak en güzel şey şu:
        Bir kağıt kalem alıp, en tepeye bütçeyi yazmak direkt, endirekt muhtemel giderleri de dahil ederek.
        Sol tarafa satır olarak bir araçtan neler beklediğinizi yazarsınız sağ tarafa kolonlara da beğendiğinizi ve alabileceğiniz araçları
        Başlarsınız sırayla şu özellik hangisinde var şunda. Geç diğer özelliğe. Bu özellik hangisinde var şunda. Sonra en fazla + olan ve bütçenize uyan kazanır.
        Benim kişisel fikrim taraflı olacaktır. O nedenle sizin biraz kendi başınıza kalıp öncelikli en çok ne istediğinizi çıkarmanız lazım
        Ben de 1.4 TSI'ya giderken kaporasını verdiğim araçtan geri döndüm Astra'yı tercih ettim. Gene tercih et deseler aynı aracı tercih ederim; bir araçtan beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.

Yorum

sanırım 1.4 benim için ekonomik açıdan daha mantıklı olacak ayrı kendi bildiğim araç olacak herne kadar 5000 binde olsa da aracın bu 5000 içinde neler yaptığını bilmiyorum geçen gün Seyyah ile 1000 kmde araca bakmaya gittik hayal kırıklığı yaşadık aynısı olabilir fotolar bazen yanıltıcı olabiliyor ve deidğim gibi afl için 180 hp almaya değmez gibime geliyor... çok çeliştim ama sanırım 2011 daha mantıklı
          F30 Sport+

Yorum

hayırlı olsun
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

sıfır arabanın kokusu bile başka... imkan olduğu sürece sıfırdan şaşma bence isterse altın kaplama olsun AFL MFL hikaye önemli olan içine sinmesi aracını severek qüvenerek binmen elin yüreğinde kafanda soru işaretleriyle değil.. qönlün hanqisinden yanaysa içinden qönlünden ne qeçiyosa yap onu inşallah herşey istediğin qibi olur

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

çok sağolun bakalım bu arada foto nasıl yüklenir bilmiyorum ama bugun gidince beyazın fotolarını eçkemiştim ve şuan için son karar beyaz
                F30 Sport+

Yorum

PS: GM Türkiye her ne kadar bir sonuç elde edemezsiniz dese de "aynı üretim bantlarından çıkan araçlarda mı aynı sıkıntı var" sorusunun cevabı hakkında bilgi edinmek için ekledim.

bu aradaverdiğiniz linki açamıyorum indir bölümü boş
                  F30 Sport+

Yorum

beyler farkındaysanız araç yetliki opel bayii de zaten arayıp sorabilirisn gökhan
                    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

• Ynt: ASTRA J ALMA NOKTASINDAYIM.....

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      1.6 T düşünüyosan bu araç fiyatıylada ideal hemde Cosmo sunroof u yokmuş yalnız ama Cosmo olması bile yeterli bence
                      +1
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VDT
                        beyler farkındaysanız araç yetliki opel bayii de zaten arayıp sorabilirisn gökhan
                        vedat bizim istanbulda baktığımız arabada arkas yetkili bayisindeydi ama artık ne yazıkkı gözden başka bişeye güven olmuyor bide denizliye gitmek benim için sorun en güzeli ben beyazımı alayım
                        F30 Sport+

Yorum

Sen Astrayi kafanda bitirmissin. Hayirli ugurlu olsun. Hic oyalanma git bitir isi.
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Hayırlı olsun didik :PP
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              bu aradaverdiğiniz linki açamıyorum indir bölümü boş
                              Boş olmaması lazım. Şimdiye kadar herkes yükledi. Linke tıklayınca sağ alt köşede bilgisayara kaydet yazıyor. Tıklarsanız açayım mı kaydedeyim mi diye soracaktır
                              Yok hala açamadım derseniz, mail atarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                                Sen Astrayi kafanda bitirmissin. Hayirli ugurlu olsun. Hic oyalanma git bitir isi.
                                aynen rüyana kavuş artık

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                                X