bende passat 1.4 tsı 122 bg kullandım, performans oldukca iyi, gayet tatmın edıcı ama yakıt olarak insignia kadar hatta biraz agresif kullanımda dahada fazla yaktıgına (13.5lt/100km) sahıt oldum...
İstanbul - İzmit arası Passat TSI ile de "zıpladım". Şimdi motor seçeneğini tabi bilmiyorum. Sadece arkasında TSI yazıyordu. 3. ve 4. vites hızlanmalarında Audi ile aynı hikaye oldu.
Bir Audi A5 tecrübem oldu S-line. Her seferinde yakaldı beni. Sonra otobanda yanyana açtık camları dedim "elimden gelen bu 1.4" dedim. Şaka yapıyorsun dedi, sonra arkadan kornalar falan.
abi bu aracın yakıtı nedir? vedatın linkini verdği 1.6 Turbo?
45 kişilik listemde sadece 1 kişi 1.6T kullanıyor o da İstanbulda. Aracı 2000 km'de. %0 şehirdışı+%100 şehiriçi 14lt/100km değeri var. Fakat arkadaşın sürüş tarzı ile ilgili bir fikrim yok. Sayıya bakılırsa agresif kullanıyor.
1.4T ile ben İstanbul içinde 8.3lt/100km yakıyorum.
PS: GM Türkiye her ne kadar bir sonuç elde edemezsiniz dese de "aynı üretim bantlarından çıkan araçlarda mı aynı sıkıntı var" sorusunun cevabı hakkında bilgi edinmek için ekledim.
PS: GM Türkiye her ne kadar bir sonuç elde edemezsiniz dese de "aynı üretim bantlarından çıkan araçlarda mı aynı sıkıntı var" sorusunun cevabı hakkında bilgi edinmek için ekledim.
ne diyorsunuz siz çok daha iyi biliyorsunuz bu astraları?
Yorum