Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ASTRA J ALMA NOKTASINDAYIM.....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ASTRA J ALMA NOKTASINDAYIM.....

1.4 Turboyu hiç deneyemeden alacağım umarım tsı 122 liği aratmaz donanım haberde biri demişki' 115likle arasında pek bi fark göremedim.' o cümle beni tedirgin ediyor ama umarım bilgi doğru değildir
    F30 Sport+

Yorum

1.6 115 le 1.4 T 140 hiç aynı olur mu saçmalamış millet.
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

ben kullandım 1.4 T ve performansı bence başarılıydı hemde oldukça.. araba bastıkça bırakın qideyim diyodu resmen iyidi yani İnsiqnia qibi olamaz tabi, ilk anda sana İnsiqnia nda aldığın tadı o coşkuyu alamazsın zaten biraz yadırqarsın ama alıştığın zaman durduramaz kimse seni yerinde duramazsın ben 10 dk da alıştım valla İnsiqnia ya qörede hafif olduğu için iyi kaçıyo yani.. seni pişman etmez.. ama frenler o kadarda kötü değildi ya alala çok keyifli bi kullanımı var yani 1.4 T nin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Murat içime su serpttin valla bunları duyduğum iyi oldu ya benim fren kullanış tarzıma göre insigniadan sonra kötü gelmişti bana belkide alışmak lazım
          F30 Sport+

Yorum

O konudan bahseden arkadaş atmosferik motor ile turbo motorun 1.vites kalkışlarında atmosferik motorun daha az titreme ve sarsıntı yaptığını ve daha sonra daha performanslı kalktığını idda etmişti. Bunun üzerine konu derinleşmişti ve konuya biraz açıklık gelsin diye vites sonu değerlerimi paylaşıp cevap bekledim ama bir yanıt gelmedi. Hatta sizden ricam Insignia'nın vites sonu değerlerini elde edip yanyana bir karşılaştırmamız. 1.4T üzmez. 6'ya atma ihtiyacı duymuyorum ben İstanbul içinde sizin tabirinizle "zıplarken". Bu gazlama konularını pek sevmiyorum ama Audi TDI'yı gece balıkesirde 6. vitese atmadan geçtim. 4 kere geçtim durdum frene basıp bekledim. Sonra yol verdim.

Yorum

fikrim hiç değişmedi Gökhancım,sunroof yerine keşke afl opsiyonunu kullanabilsen
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

tamam madem 2 kişi böyle diyorsa bi bildikleri vardır...içim rahatladı
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  fikrim hiç değişmedi Gökhancım,sunroof yerine keşke afl opsiyonunu kullanabilsen

abi sen afl cisin sırf onun için cosmo alacaksın ama sanruf benim için çok öenmli ya, her şeyden ziyade yağmurda perdeyi açarım boğaz kenarına giderim ohhhh keyfeee bak
                  F30 Sport+

Yorum

bende passat 1.4 tsı 122 bg kullandım, performans oldukca iyi, gayet tatmın edıcı ama yakıt olarak insignia kadar hatta biraz agresif kullanımda dahada fazla yaktıgına (13.5lt/100km) sahıt oldum...

Yorum

Seyyah Bey'e katılıyorum. Bu araca ilk alınacak opsiyon AFL'dir. Diğerleri sonra gelir. Kuş kanadı gündüz ledleri mizanpajı tamamlayan en önemli unsurlardan.

Yorum

bencede bi xenon çok önemli
                        [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

dediğim gibi afl si olan bi sport yok cosmoya şimdilik gücüm yetmiyor elde bu var bunu sevmeye çalışıyorum zaten baştan beri isteğimde böyleydi... şimdi şöyle bi durum oluştu bi siyah var bi beyaz ne diytorsunuz renk için? ben beyaza meyilliyim
                          F30 Sport+

Yorum

o benimde dikkatimi çekti ilk anda, şöyleki, tam yola yatırdım arabayı hızımı aldım tümseğe qeldim ilk anda basınca bi an yumuşak qeldi İnsiqnia ya qöre ama rahat durdu araba kasılmadı hiç.. ilk anda onu hissettim tabi. sonradan alıştım dur kalkım oldu ışıklarda filan, hızlı qidip sert bastığımda oldu zaman zaman ve qayet başarılıydı yani.. içindeki tedirqinliği sök at rahatla biraz bence hiçte kötü değil frenler arabada qidiyo hani herşey ellerinde ayaklarında ve qözlerinde bitiyor bastığın zaman kaçışı qayet iyi yol tutuşu da iyi freni de zaten bi test imkanın olsa bu qörüşlerimi daha iyi anlarsın harbiden qüzel araba.. yakışır sana

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              Orjinal yazı sahibi: Seyyah

abi sen afl cisin sırf onun için cosmo alacaksın ama sanruf benim için çok öenmli ya, her şeyden ziyade yağmurda perdeyi açarım boğaz kenarına giderim ohhhh keyfeee bak
                              taktın sunroof a gökhan ya, sen zaten düz gitmiyosunki, ön camı da sunroof gibide kullanabiliyosun napcan sunroofu

Yorum

teşekkür ederim Muratcım
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X