murat büyük şehirde afl sadece görüntü çünkü her yer aydınlık hıı olsa kötü mü olur asla olmaz ama 2700 de az diil hani... flexi ise düşünülür ama mevcut ya da gelecek hiçbir arabada yok beklemekte işime gelmiyor.
valla öyle, haklısın aydınlık olunca pek bi işe yaramıyor ama sadece uzun far asistanı olarakta düşünme ya qörüntüyü qerçekten çok değiştiriyor. hem asistanın dışında daha 8 aydınlatma modu daha var çoğu ş.içinde bile işine yarayacak ve keyfini süreceksin qerçekten..
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
sanruf ise çok eskiden beri bi takıntı hiçbir arabamda olmamıştı bunda bari olsun istiyorum.
bende yakında alacağım İnsiqnia da sunroof u düşünüyorum aynı şeyleri düşünüyoruz bu konuda
Bu sınıfta bir araç alacaksanız bence biraz farklı olsun derim eğer fiyat yüksek gelmezse;
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170 hp Dist. 25.750,00 €
Alfa Romeo Giulietta 1.4 120 hp Prog. 22.500,00 €
Ek donanım olarak ise benim acizane görüşüm;
Metalik boya 500,00 €
Görüş paketi 350,00 €
Bi-Xenon farlar ve far yıkama 950,00 €
Elektrikli sunroff 1.400,00 €
Spor paket: 1.800,00 € (Deri direksiyon, deri vites topuzu, sportif suspansiyon, karartılmış farlar, deri koltuk, eteklik, tavanda koyu iç detaylar, saten yan aynalar, arka kol dayama, 3. kafalık, sportif pedal, içeride alimünyim detaylar.)Deri kolduk olmaz ise 900€
Dolu bir Giulietta 60.000TL civarında olur ama performansı Astra 1.4T'yu aratmayacağı için 1.4(120HP) de alınabilir
Bir kaç donanım paketi daha var ama tabi eklendikçe fiyat da artıyor...Seçim sizin gönlünüze göre bir araç alırsınız inşallah...
önü çok çirkin arkası çok güzel ve o fiyata asla almam o aracı teşekkür ederim alternatif için... opsiyon listeside baya pahalıymışi sanki fiatlarla aynı servise girmiyorlar
Bu sınıfta bir araç alacaksanız bence biraz farklı olsun derim eğer fiyat yüksek gelmezse;
Metalik boya 500,00 €
Görüş paketi 350,00 €
Spor paket: 1.800,00 € (Deri direksiyon, deri vites topuzu, sportif suspansiyon, karartılmış farlar, deri koltuk, eteklik, tavanda koyu iç detaylar, saten yan aynalar, arka kol dayama, 3. kafalık, sportif pedal, içeride alimünyim detaylar.)Deri kolduk olmaz ise 900€
Dolu bir Giulietta 60.000TL civarında olur ama performansı Astra 1.4T'yu aratmayacağı için 1.4(120HP) de alınabilir
Bir kaç donanım paketi daha var ama tabi eklendikçe fiyat da artıyor...Seçim sizin gönlünüze göre bir araç alırsınız inşallah...
Metalik boya 500,00 €
Görüş paketi 350,00 €
bence 60.000 qibi bi paraya Alfa düşünüleceğine üzerine 3-4 bin daha koyulur İnsiqnia Cosmo+sunroof alınır
Astra güzel arabadır. Çok büyük sıkıntıları yok, ufak tefek problemleri var, bunlar da tuttuğum istatistiğe göre 2011 - B üretimler de daha az. 2010 - A'lar da biraz daha fazla ufak tefek sorunlar var. Ufak tefekten kastım "debriyaj balatası" gibi sıkıntı yaratacak cinsten değil. Ayrıca NCAP çarpışma testi puanları da Scirocco ve Insignia'ya göre daha iyi, karışsın biraz ortalık
Astra'ya gerekli olanı verirsen ne performans olarak ne de yakıt tüketimi olarak sizi üzmeyecektir. Deneme sürüşünüzde 1.6 115hp ile ister istemez 1.6T'yi karşılaştırıp "yorum bile yapmıyorum" şeklinde bir ifadeniz olmuştu. Tabiki 1.6 180hp ile karşılaştırıp da hayal kırıklığı yaşayacaksan şimdiden uyarayım Astra alma, Golf al (Astra'ya laf dokundurmamış olursunuz böylece )
astranın benim beğenmediğim tek yönü frenleri hiç fren yok benim test ettiğim araçta( performans olarak elbbeteki insignia ile bir tutmadım ama o frenler hala düşündürüyor beni ama iç mekan kalitesi ve dış görünüm ve iç görünüm bence gayet iyi...
Yorum