Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dunlop falken

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• dunlop falken

Artık araçlarda yedek lastiği kaldırıyoruz
    http://www.cankirihabersitesi.com/m/?id=520
    2015 leon fr

Ynt: dunlop falken

Tebrikler clapclap
    InsigniaTEAM

Yorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Demek ki 70 küsür bin km yol yaptığım Dunlop SP Sport Maxx TT yerine gene bir Dunlop'u güvenle alabileceğim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

dunlop falken (yarıyerli) üretim..)) clapclap clapclap

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Tebriklet.
            Hayırlı olsun.
            Bu tip işletmeler arttıkça umarım terörün de beli kırılır.
            Tabi önemli olan işçilerin de iyi gelir elde etmesi.

Seneye de InsigniaTeam e özel paket indirimler için çalışmalarının devamını bekleriz
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

obaa

Yorum

uzun zamandır lastik arayışındayım, falken ze914'e kafayı takmış durumdayım ancak , Antalyada bulamadım (!) eğer falken türkiyede de üretiliyorsa neden bulamıyorum acaba ??

kaynak:

tyrerewiews.co.uk/Tyre-Size/18-Inch-Tyres/245-48-18-Tyres.htm

Yorum

Çoğunuz un bildiği üzere otomotiv sektöründen ayrılıp lastik sektörüne geçtim ve lastik tasarım ve kalite iyileştirme bölümünde Çalışmaktayım cankirida üretilen lastikler dünyada bir ilk olarak farklı tasarımda yapılıyor.
                  Diğer firmalarda lastikten kullanılan malzemeler lastik ebetina göre standart olarak gelip sarılıyor bizde ise bütün parçalar şerit halinde lastik ebetina göre tek tek sarılıyor. Buda lastiğin yanağı yırtılma olsa bile lastikten sıkıntı olmuyor.
                  Şuan için fabrika bu ay üretime başladığından ilk olarak 14 15 inç lastikler üretilmeye başlandı ama 17 inç ve üstü için tasarımlarımız sürüyor yıl sonunda üretmeye basliyacagiz inşallah. Nurettin abi Lastik alım konusunda sıkıntı yok herzaman yardimci olurum %45 indirim hakkım var
                  Reklam olarak algılaması nı istemem ama lastik deyip geçmeyin bu işte çok sahtekarliklar dönebilir aynı marka aynı inç lastikte fiyati ucuz diye gidip başka yerden almayın muhakkak o lastikte sarımların sayısı farklıdır. Veya extra olarak kullanılan kavuccuk yoktur. Falken lastiklerin tavsiye ederim fiyatta uygun ve
                  2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                    Çoğunuz un bildiği üzere otomotiv sektöründen ayrılıp lastik sektörüne geçtim ve lastik tasarım ve kalite iyileştirme bölümünde Çalışmaktayım cankirida üretilen lastikler dünyada bir ilk olarak farklı tasarımda yapılıyor.
                    Diğer firmalarda lastikten kullanılan malzemeler lastik ebetina göre standart olarak gelip sarılıyor bizde ise bütün parçalar şerit halinde lastik ebetina göre tek tek sarılıyor. Buda lastiğin yanağı yırtılma olsa bile lastikten sıkıntı olmuyor.
                    Şuan için fabrika bu ay üretime başladığından ilk olarak 14 15 inç lastikler üretilmeye başlandı ama 17 inç ve üstü için tasarımlarımız sürüyor yıl sonunda üretmeye basliyacagiz inşallah. Nurettin abi Lastik alım konusunda sıkıntı yok herzaman yardimci olurum %45 indirim hakkım var
                    Reklam olarak algılaması nı istemem ama lastik deyip geçmeyin bu işte çok sahtekarliklar dönebilir aynı marka aynı inç lastikte fiyati ucuz diye gidip başka yerden almayın muhakkak o lastikte sarımların sayısı farklıdır. Veya extra olarak kullanılan kavuccuk yoktur. Falken lastiklerin tavsiye ederim fiyatta uygun ve
                    yiğit bey , ilginize teşekkür ederim; conti Cs5 almam önerilirken ben 3. yıl 40.000 km fabrika çıkışı cs3 performansından memnun olmadığım için falken almayı düşünüyorum.. ucuz olması değil, kullanıcıların beğenisi ( ödül olması da benim açımdan çok önemli değil, malum bu ödül testleri 40.000 km boyunca yapılmıyor ) falken modelleri arasından hangisini önerebilirsiniz ?

Yorum

İhsan ağabey c180 hayırlı olsun
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sağol kadirim eskidi bile
                        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                          Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                          yiğit bey , ilginize teşekkür ederim; conti Cs5 almam önerilirken ben 3. yıl 40.000 km fabrika çıkışı cs3 performansından memnun olmadığım için falken almayı düşünüyorum.. ucuz olması değil, kullanıcıların beğenisi ( ödül olması da benim açımdan çok önemli değil, malum bu ödül testleri 40.000 km boyunca yapılmıyor ) falken modelleri arasından hangisini önerebilirsiniz ?
                          17 ve üstü daha uretimi yapmadigimizdan birsey diyemiyorum suan için istediğin ebatlar japonyada gelmekte
                          2015 leon fr

Yorum

Ilginize tesekkurler ; peki 2014 uretim bulursam sizce falken ze914 almam da bi sakinca olur mu ???

Yorum

Vayy tebriklerr
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X