Kasap şakirde bir perşembe buluşmasına katıldıktan sonra eşimide götürdüm. Gerçekten hem ben hemde eşim hizmetten memnun kaldık. Aile, arkadaş ile gidilebilicek çok güzel biryer ve konsept güzel. Velhasıl, istanbulda nerelerde yemek yemeli ? İllaki herkesin bir favori mekanı vardır. Salaş sokak arası biryerde olabilir, lüks bir akşam yemeği yenilebilecek yerde. Bu vesile ile eş, dost, akraba, arkadaşla yemek yenilebilecek mekanları keşfedebiliriz. Tavsiyeleri deneyen kişiler sonrasında mekan konusunda artı eksi yorumlarını yazabilir. Ben başlıyim;
Mekan; Mersin tantuni
Yer; şirinevler meydanda turkcellin yanındaki sadece tantuni dürüm satan küçük salaş mekan
Mekan; Hat döner
Yer; Hatay döneri yapan yer, istanbulda bolca şubesi mevcut.
Mekan: Damak lahmacun
Yer: Çobançeşme mah. Fetih caddesi. No:85A Yenibosna ( Lahmacun ve pidenin piri olan, kesinlikle gidelmesi gereken küçük salaş mekan. Oturucak pek yer olmadığı için paket servis tercih edilmeli.
Saygılarımla..
Mekan; Mersin tantuni
Yer; şirinevler meydanda turkcellin yanındaki sadece tantuni dürüm satan küçük salaş mekan
Mekan; Hat döner
Yer; Hatay döneri yapan yer, istanbulda bolca şubesi mevcut.
Mekan: Damak lahmacun
Yer: Çobançeşme mah. Fetih caddesi. No:85A Yenibosna ( Lahmacun ve pidenin piri olan, kesinlikle gidelmesi gereken küçük salaş mekan. Oturucak pek yer olmadığı için paket servis tercih edilmeli.
Saygılarımla..
Yorum