Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbulda yemek yiyebileceğimiz yerler ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbulda yemek yiyebileceğimiz yerler ?

Kasap şakirde bir perşembe buluşmasına katıldıktan sonra eşimide götürdüm. Gerçekten hem ben hemde eşim hizmetten memnun kaldık. Aile, arkadaş ile gidilebilicek çok güzel biryer ve konsept güzel. Velhasıl, istanbulda nerelerde yemek yemeli ? İllaki herkesin bir favori mekanı vardır. Salaş sokak arası biryerde olabilir, lüks bir akşam yemeği yenilebilecek yerde. Bu vesile ile eş, dost, akraba, arkadaşla yemek yenilebilecek mekanları keşfedebiliriz. Tavsiyeleri deneyen kişiler sonrasında mekan konusunda artı eksi yorumlarını yazabilir. Ben başlıyim;

Mekan; Mersin tantuni
    Yer; şirinevler meydanda turkcellin yanındaki sadece tantuni dürüm satan küçük salaş mekan

Mekan; Hat döner
    Yer; Hatay döneri yapan yer, istanbulda bolca şubesi mevcut.

Mekan: Damak lahmacun
    Yer: Çobançeşme mah. Fetih caddesi. No:85A Yenibosna ( Lahmacun ve pidenin piri olan, kesinlikle gidelmesi gereken küçük salaş mekan. Oturucak pek yer olmadığı için paket servis tercih edilmeli.

Saygılarımla..

2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Ynt: İstanbulda yemek yiyebileceğimiz yerler ?

Şirinevlerde ve yenibosnada bu yerleri sayıpta öz gaziantepli kebap salonunu yazmamak olmaz ufak bir yer ancak kebapları çok lezzetli ayrıca ikram edilen salata miktarını insan görünce gözü doyuyor
    2010 1.6T Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin
      Şirinevlerde ve yenibosnada bu yerleri sayıpta öz gaziantepli kebap salonunu yazmamak olmaz ufak bir yer ancak kebapları çok lezzetli ayrıca ikram edilen salata miktarını insan görünce gözü doyuyor
      Tam olarak nerdeydi ?

Yorum

Eskiden Ataköy hastanesi vardı şimdi farklı bir hastahane oldu o sokaktan girince 50 metre ileride sağda
        2010 1.6T Cosmo

Yorum

Bizim gittiğimiz yerler genelde güzel mekanlar ve lezzetli yemek yapan yerler söyle düşünmek lazım 15-20 kişi gidiyor ve hala gidiyor isek demek ki mekan ve lezzet olarak tatminkardır

Kemerburgaz Ofllu Oğlu köfte hem leziz hemde ekonomik

Farika Döner iki telli

Padişah Döner İki telli (saray havasında döner yemek istiyorsanız güzel)

Basın ekspres yolu üzerinde Mmytantuni

Kağıthane Lezzet Diyarı Kendin pişir kendin ye Kış aylarında daha keyifli oluyor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Oooo beni ilgilendiren bir konu açılmış. ihihi

-Karadeniz pidesi diyorsanız: Fatih Karadeniz Pidecisi, Fatih itfaiyenin oradan Fatih Cami cenaze kapısına doğru giderken sağda
            -Steackhouse olarak iki önerim var: Virginia Angus, eminönü mercanda katlı otoparkın arkasında ve Etçi Mehmet Mahmutbey caddesinin şirinevler tarafında kalıyor diğer şubesini bakırköy incirli caddesine açtı(bir perşembe beraberce gidebiliriz.)
            -Paşa Garden Küçükçekmece'de dere kıyısında güzel bir mekan yemekleri de gayet başarılı
            -Kebap olarak Ramazan Bingöl Giyimkentteki yeri gayet başarılı (fiyatları biraz tuzlu olsa da hakkını veriyor)
            -Heryerde olmayan farklı tatlar deneyelim diyorsanız Kuzguncuk Zahir değişiktir. Mekan Ekmek teknesi dizisinin çekildiği konak

İlk etapta aklıma gelenler bunlar
            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Sade döner sevenler için Bayramoğlu döner / KAVACIK
              Adana Kebap sevenler için Adanalı Yusuf Usta / AVCILAR-AMBARLI YOLU
              Midye tava, kalamar tava, midye dolma için Rumeli Kavağı tarafındaki restoranlar iyidir.
              1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin
                Eskiden Ataköy hastanesi vardı şimdi farklı bir hastahane oldu o sokaktan girince 50 metre ileride sağda
                Urfa dürümü denemeye gidicem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Bizim gittiğimiz yerler genelde güzel mekanlar ve lezzetli yemek yapan yerler söyle düşünmek lazım 15-20 kişi gidiyor ve hala gidiyor isek demek ki mekan ve lezzet olarak tatminkardır

Kemerburgaz Ofllu Oğlu köfte hem leziz hemde ekonomik

Farika Döner iki telli

Padişah Döner İki telli (saray havasında döner yemek istiyorsanız güzel)

Basın ekspres yolu üzerinde Mmytantuni

Kağıthane Lezzet Diyarı Kendin pişir kendin ye Kış aylarında daha keyifli oluyor.
                  Fatih abi sen zaten yemek işinin gurmesisin Kendimi riske atmamak için ilk buraları ziyaret edicem, senin mekanlardan bi hayal kırıklığı olmaz. Bir kaç gündür afrikadaydım da ben, konuyuda orda açtım, bizim memleketimiz cennet, kıymetini bilelim valla

Yorum

Ofluoğlunu denemiş bulunmaktayım, malum bir afrika seferinden sonra açlık tavan yaptı Hizmet güzel, çalışanların üstü başı temiz, güleryüzlüler, mekan temiz. Köftelerin hepsinden söyledim acılı acısız kaşarlı, hepsi güzel. Etleri temiz güvenilir. Fiyatları hizmete değer, bir porsiyon köfte aşağı yukarı 15 tl. Kasap şakirle aynı konsept, et olarak şakir biraz daha önde gibi, ofluoğlununda ev yemekleride var, kurufasulyesi çok iyi, çayeli fasulyesinden yapıyolarmış, denemenizi tavsiye ederim. Genel olarak aynı ayarda mekanlar. Eş, dost, akraba, aile ile çok rahat edenilebilecek bir yer. Tavsiyede bulunan herkese tekrar teşekkür ederim. Malum işimden dolayı çoğu zaman dışarıda yemem gerekiyor, bu konu benim için çok iyi oldu. Kısmetse hepsini deniycem.
                    Saygılarımla..

Yorum

ooo çok hızlısın insan giderken bir alo der bizim evin yanı nede olsa

Yorum

Balık için de önerilerinizi alalım,burda et problemimiz olmuyor
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Abi afrikadan yokluğun içinden geliyorum, seni şirketten almak için arabayla içeri gir, kimlik devir ve patrona haber verme işlemleri, fatih bey acil toplantıya girdi az bekleyin, güvenlik eşliğinde uzun koridordan geç, tekrar güvenlik üst baş araması, diğer güvenliğe devir işlemleri, sekreter hanımın yanında az daha bekle, şifreli kapılar vs. Müsait zaman lazım, aç adam bayılır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                            Balık için de önerilerinizi alalım,burda et problemimiz olmuyor
                            Balık önerim tabi ki ''BALIKÇI YILMAZ'' Kavakta.Benim ismimi verin rahat edin.Haftasonu için rezarvasyon gerekebilir.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                              Abi afrikadan yokluğun içinden geliyorum, seni şirketten almak için arabayla içeri gir, kimlik devir ve patrona haber verme işlemleri, fatih bey acil toplantıya girdi az bekleyin, güvenlik eşliğinde uzun koridordan geç, tekrar güvenlik üst baş araması, diğer güvenliğe devir işlemleri, sekreter hanımın yanında az daha bekle, şifreli kapılar vs. Müsait zaman lazım, aç adam bayılır
                              Şirketten demedim Ev den dedim neyse sağlık olsun

Yorum

İşleniyor...
                              X