Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW 3.20 İED HAKKINDA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BMW 3.20 İED HAKKINDA

Yakıt tüketimi bana biraz çok gibi geldi . 136 lık m paketli 18 inçlik ile 120 km hız ortalamasında şehir içi ve şehir dışı verim 7.6 . 170 liklerin yarım litre daha az yaktığınıda kullanıcılardan biliyorum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Letsgolf
      Yakıt tüketimi bana biraz çok gibi geldi . 136 lık m paketli 18 inçlik ile 120 km hız ortalamasında şehir içi ve şehir dışı verim 7.6 . 170 liklerin yarım litre daha az yaktığınıda kullanıcılardan biliyorum .
      Sen bakma ona mundar demek onun derdi
      Fizik kurallarina aykiri adam bu arabaya aykiri olmaz mi?) 60 70))
      F30 Sport+

Yorum

Ya birak gokhan abi sende biliyorsun arabani hic bosuna ceneni yorma bmw gercekten 5 den baslarmis
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Orjinal yazı sahibi: beter55
          haberlerde görmüşsünüzdür 61.2 km saat hızla bir genç araç kullanırken şeritten kaydı ve toparlamaya çalıştı araç arkasını bıraktı çiçekçiye girdi.
          60la giderken 70le giden araca makas atmaya çalışan genç aklıma geldi haha
          Ne konusuyosun sen lan vitaminsiz
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Ya birak gokhan abi sende biliyorsun arabani hic bosuna ceneni yorma bmw gercekten 5 den baslarmis
            Bmw de konfor 5 den baslar evet ama surus zevki ve lezzeti taaaa 1 den başlar ama mercedeste hersey e 250 den baslar 200 bile demiyorum... c tam kadin mercedesi) bi ara zaten tamamen ben zenginim diyen zugurtlerindi)
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Bmw de konfor 5 den baslar evet ama surus zevki ve lezzeti taaaa 1 den başlar ama mercedeste hersey e 250 den baslar 200 bile demiyorum... c tam kadin mercedesi) bi ara zaten tamamen ben zenginim diyen zugurtlerindi)
              kadın derken ? hangi yaş gurubu acaba ? Konu hakkında Fatih beye mi danışsak acaba ???
              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Muhahahaah) fatih bey cevap bekliyoruz
                F30 Sport+

Yorum

GÖkhan abi o seninle tartısmayacagım,sen hala 2 kere çekiciyle istanbula gelmiş bir arabayı savunuyorsun o derece yani,3.20 i benim gözümde eski kasa c serisinin tırnagı olamaz ne konfor ne sağlamlık ne güvenlik 3.20 de sadece kalkış oda 150 ye kadar sonra şişiyo ısınıyor haha tam bir fiyasko sende 5 sene sonra doğru yolu bulucaksın zaten pişmansında mercedes almadıgına iş işten geçti artık

F10 Msport

Yorum

sürüş zevkimi bence sen kalkışını seviyorsun abi 3 harflinin ondan bu hal almışsın haha kendini kandırma insanları yanlısa yönlendirme,bmw 3.20i alacaksanız kesinlikle almayın yanmayın sizlerde diğer bmwciler gibi

F10 Msport

Yorum

Merak etme kadir sende alacaksin
                      F30 Sport+

Yorum

Sevgili Kadir Kardeşime bir kaç ilave de ben yapmak istiyorum
                        20 aydır 59 bin km yol yaptığım baz versiyon dolma lastikli f30 320i ED den edindiğim nacizane tecrübelerimle
                        Daha önce 101 bin km yaptığım İnsignia 1.6 Turbom da referansım olacak
                        Yakıt
                        Yakıtı söylediği gibi çok az değil, uzun yolda insignia 1.6 t ile kıyaslandığında, yarım litre daha fazla yaktıgını gördüm ve tek kişi gittim,insigniada 2 kişi ve yarı dolu bagajla gitmiştim.(bmw 7.5 litre,insignia 7 litre)

Kadir'in kullanım tarzı kesinlikle serttir ama ben insignia ile karşılaştırdığımda şehir içi %15 sehirler arası %30 daha az yakıyor 110 kmh geçmezsem rahatlıkla 5 lt civarında dolaşabilirim ama gidemiyorum
                        Tempolu yolculuklarda 10 Kasım Anıtkabir yolculuğumuzda 150 kmh ortalama hız ve Cayenne ile Biturbo ile yaptığımız birçok rolla rağmen 8.6 lt yakmıştım

Performans
                        Aracın performansı ve şanzıman uyumu çok başarılı,0 dan 150 ye kadar hiç kesilmeden çıkıyor ama 150den sonra bariz hacim ve az daha beygir istiyor.

0-150 arası gerçekten çok hızlı ki burada Ali Hocam da çok şaşırmıştı 200 kadar iİnsignia 1.6 Turbo 180 hp den her hangibir sektörde daha hızlı olduğunu youtube da görebilirsiniz
                        Güvenlik,Frenleme
                        Aracın frenleri oldukça başarılı beklediğimin üstünde,şeritten sapma kontrol kaybı vs kesinlikle yok denecek kadar az.
                        Yol tutuş
                        Aracın yol tutuşu amg ve flexili insignia ile kesinlikle kıyaslanmayacak düzeyde,180-200 lere geldiğinizde araç altınızdan kaçıp gidecekmiş gibi oluyor,60-70 le sert bir hamle yaptığınızda toplamak ciddi anlamda zorlaşıyor.
                        Konfor
                        Konforu malesef en kötü yanı,içeri ciddi anlamda rüzgar sesi alıyor,koltukları çok sert 350 km yol kat ettikten sonra malum yerimizin ağrıdığı aşikar
                        Yoldaki tüm ses neredeyse içeride.
                        Aracı şehir içi bi yarım saat kadar sıkıştırdığınızda hareret göstergeri 120leri vuruyor ve vitesin oradan sıcaklıklar yükseliyor bi yarım saat daha zorlasam vitesden sigara yakabilirdim

Burada Kadir kadar asla sıkıştıramadım aracımı yorum yapacak tecrübem yok

o derece yani
                        Sattığım araçla kıyaslandığında sadece 120 lere kadar daha performanslı diyebilirim başka hiç bir artısı yok he birde geri görüş kamerası
                        Aklımda olan bir araçtı aslında lakin rahat hareket rahat makaslar atabilinecek bir araç değil,araç luxury paketti belkide ondandır sportlıne yada m paket olsaydı yol tutusu değişebilirdi.
                        Şimdilik aklıma gelenler bu kadar 900 km de herleyi denedim sormak istediğiniz herşeyi cevaplıyabilirim.
                        İyi günler.

Yorum yapmadığım bölümlerde Kadir'e katılıyorum

İnsignia kesinlikle fiyatını fazlası ile veren bir otomobil hele ki 1.6 Turbo 180hp 100 bin km boyunca bana harika anılar yaşattı.(kendi fiyat aralığında en iyisi

Lakin BMW için 520i şu anda piyasanın en optimum aracı (kendi fiyat aralıığında )
                        Ulaşabilirsem oraya giderim yoksa tercihim
                        320i ED M paket tabi bu sefer çipli

Yorum

Hakan abisi kadir kardesimizde yakinda alir bi tane merak etme o ne seytantir o, boyle konusip arabanin piyasanini dusurup ucuzlatip almaya calisiyordur kesin
                          F30 Sport+

Yorum

haha gokhan abi Ne adamsin

F10 Msport

Yorum

Kadir abi Luxury line'li 17" jantlı araçla tutmuşsun kendi Amg paket Mercedes'ini ya da Flexi'li Insignia'yı kıyaslamışsın. Adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler
                              M paket üstünden kıyaslama yapman çok daha sağlıklı olur. Benim M paket aracımda limitöre girip sol şeride seri gir çıklar yaptığımı bilirim. Tabi bu araca alışma meselesi. Ayrıca spor süspansiyon iptali olduğundan Amg pakete göre daha konfoluda olması cabası
                              Hararet konusuna gülüyorum O yağ sıcaklığının göstergesi
                              Tüketim hakkında yorumum yok ne şartlarda, hangi yollarda kullandığını bilmiyorum abi o yüzden yakmıştır deyip geçeceğim. Kendi M paket 316i aracımla uzun yolda 1 depo ile 1000 km ye yakın yol yaptığımı bilirim ama dediğim gibi yol durumunu veya kullanım koşulunu bilmiyorum.
                              Bmw şuanda piyasada bu motor ve donanımları ile Türkiye şartlarında ciddi satış rakamlarına ulaştı. Mercedes ne yazık ki gerek fiyatı gerekse satış politikasıyla Bmw'nin gerisinde kalıyor. Belki 6 silindir bir alet almam gerekirse Mercedes E350 güzel bir seçenek olabilir
                              Opel'e zaten lafım yok, değişik bir satış politikaları bulunuyor.

2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yakıt Ortalamasını Yanlış Gösterdiği Konusunu Aynı Aracı Kullanan Bir Arkadaşımdan Daha Duydum. Onda da Luxury Paket Var. Yanlız Bu Araçların Motor Teknolojisini İnceledim Biraz Nette Ve Turbo Teknolojisi (TwinPower Turbo) Çok Akıllıca Bir Mimariye Sahip.
                                Bir de Forumda Daha Önce Paylaşılmıştı Yanılmıyorsam, Belli Süratlerde Balans Bozukluğu Gibi Silkeleme Oldumu Onu Merak Ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X