Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 dci 130 hp Qasqai , 1.6 DOHC i-DTEC 160 hp honda crv ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 dci 130 hp Qasqai , 1.6 DOHC i-DTEC 160 hp honda crv ?

honda ve nissan arasındaki ilişki fiat ile opel arasındaki ilişkiye benziyor sanki...

Yorum

hadi hayırlı olsun CRV

Nissan gereksiz şekilde pahalı bence. o fiyatlarla yine iyi satıyor, Latitititutututide'da tutmamıştı bu strateji.
      InsigniaTEAM

Yorum

Sufyan baba Allahini seversen sakami yapiyorsun al
        Bi c200 qasqai crv nedir ya
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bugün Kadjar 1.5 dizel edc test ettim, qashqai'daki dizel-lastik uğultusu yok, kesinlikle qashqaiden daha iyi bir araba. sadece ön kapılara kaliteli, arka kapılara sert dandik plastik kullanmışlar, o çok dikkatimi çekti. qashqai düşünenler önce kadjara baksın, hem daha büyük (yükseklik, genişlik ve uzunluk) hem fiyatı biraz daha uygun gibi. qashqaidaki işçilik hatalarından daha az hata buldum araçta.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Sufyan baba Allahini seversen sakami yapiyorsun al
            Bi c200 qasqai crv nedir ya
            fanatiklik diz boyu
            InsigniaTEAM

Yorum

Abi kadirin dediği doğru ikiside benim gözümde iyi değil al bi merso kafan rahat etsin
              2015 leon fr

Yorum

Mercedes candır,tabi bu 1.8cgi olursa daha iyi olur ihihi cidden mercedes sağlam sıkıntısız sorunsuz araba c200 al sufyan baba oda otv indirimli 110 a falan gelir.
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ben de buna bayıldım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22072560/detay

Yorum

Süfyan Hocam bence de Honda dan yanayım. Kesinlikle içine girince daha kaliteli bir duruşu var. Bahsettiğiniz şanzıman da bence başarılı. Otomatik düşünüyosanız muhakkak Honda derim. Genel olarak sorunsuz bir araç diyebilirim...
                    Bir arkadaş Kadjar demiş inanın bende gidip baktım hiç yabana atılır bir araç değil bence de. Bir değerlendirmekte fayda var derim. Tasarım benim çok hoşuma gitti. Capture gibi değil emin olun
                    Herşeye rağmen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Qasqai o kadar çok satıyor ki siparişleri yetiştirelim derken üretim/işçilik kalitesini bayağı düşürmüşler. Kadjar 10 kez daha mantıklı, ama Honda konusunda bir yorum yapamıyorum, çok da bilgim yok, ama o da çok kaliteli bir araç değil, plastiği bol, mercedesle falan karşılaştırılamaz bile.

Yorum

Ötv muafiyeti varsa mercedes dizel daha mantıklı.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Sufy Hocam ilgine bilgine
                          Yeni Honda CR-V 2015 1.6 Dizel Otomatik testiyle karşınızdayız. Dördüncü nesil Honda CR-V modelinin makyajlı versiyonu olan bu otomobilin en önemli yeniliği ...

Yorum

! No longer available

! No longer available

! No longer available

Süfyan abi ben oldum olası bu SUV tarzı araçları sevemedim.. Kadir e hak veriyorum ÖTV muafiyeti ile bir merso yada BMW daha iyi sanki..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Süfyan ağbiyle aynı durumdayım..Sanırım Honda CRV ağır basıyor gibi..Mercedes c180 ve cla 200,e baktım..Çocuk varsa arka koltuklar gerçekten dar..Bagajda keza aynı şekilde.Aileler için uygun değiller..Yeni kasa Skoda süperb,yi bekliyorum..Onuda görmek gerekir diye düşünüyorum..Fuarda görmüştüm fena değildi..

Yorum

2 aracıda test ettim..
                                Qasqai en fulu ;81.000 tl ye mal oluyor.. aracta kompresor yok (motor) 20.000 km balata bitiryor..anormal kullanımda diskide elinize alabilirsiniz.. CVT şanzıman akıcı bir sürüş sağlıyor... 130 hp lik yanlış anımsamıyorsam 1500 kg aracı kasvetli yürütüyor.. sakin kullanım yapan için iyi bana göre değil. ama 2 el değeri altın reşat diyebilirim.. bugün alturda skype donanımını gördüm satışta 95 000 tl satışa konmuş..0 ı 103.000 tl gibi.. 2 .el için iyi fiyat .. birde şeh,r içi kullanım rahat olur boyut olarak yani:P sürüş pozisyonunda kafadan kayma gösteriyor...
                                CRV en fulu 101.000 tl ye mal oluyor..koltuk döşeme dizayn el freni berbat bir görüntüde.. arka tarafda dizayn hatası bence.. koltuk derisi potlu dikilmiş gibi estetik yok....konumlandırma zayıf çok iyi değil.. sürüş zevki harika derim hele f1 şanzıman ve motor uyumu harikulade....
                                bende bıraktığı izlenim böyle
                                Renault kajdar edc ile 130 nhp lik versiyonu nasıl bir kombinasyon oluşturur.. görmek lazım 110 hp zayıf kalır kanımca denemedim daha...
                                Mercoya gelince çok dar be kadirim.. ruhum daraldı.. belki e seriei gelirse olabilir.. c 200 d ufak geldi.. araç 136 değilde 160 filan olsa ufaklığa çözüm bulurduk döşeme rengini açık tutarak.. 136 hp bu tip araç için düşük.....
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X