Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LAND ROVER EVOQUE Hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LAND ROVER EVOQUE Hakkında

bazı kavramlar getirmek güzeldir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      bazı kavramlar getirmek güzeldir
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

benimde dusundugum araclardandi hanimda cok istiyordu test ettim son olurunu yaptik 1 kac gun dusunelim dedik sonra bmw nin onunden gecerken oraya bakalim dedik 530 gt vardi onuda test ettik daha oncede GT 5 6 ay kadar kullanmistim GT tekrar agir basti GT yi aldin ama evoque de bence alinasi bir araba gayet sik ve spor goruntusu var
        BMW 530 D gran turismo

Yorum

Tüm cevaplar için teşekkür ederim.Bizim genel müdür orta yaş üstü haşin olmayan bir profil.Bı arabayı alırsa kendisine Hanımdan fırsat kalmaz gibi duruyor.Zaten Yorumlara bakılırsa Hanımı da o arabayı kullandırmaz. BMW X5 santa fee filan baksın artık. Arabanın videolarına baktım.Gerçekten 4*4 özelliğini hissettiriyor.0-100 7,6 sn çok iyi.Son hızı İnsignia kullanıcılarına biraz düşük kalıyor.Allah herkese gönlündeki Arabayı tez vakit kavuştursun.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Evoque = Six Pack, genç, dinamik, SSG (s.xy, s.k..ci ve gaddar), karizmatik, dominal sahibi araç yourock Kadınların çok tercih ettiğini duyunca abandone oldum. Kadın olsam son tercih edeceğim araç olurdu heralde. Benim hanıma 500.000 nakit verip git istediğin arabayı al desem gider Peugeot 5008 alır üstüyle AVM AVM gezer... ihihi
            2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Arkadaşlar konuyu tekrar
              hortlatayım istedim
              siz kardeşlerim ve abilerim
              yardımınıza ihtiyacım var
              aracımı değiştirmek istiyorum
              bunsıralar tekrar gönlüm evoque den
              yana kullanan çevresinde olan
              bilgi sahibi olan arkadaşlardan
              fikir verebilirmi şu anki
              aracım 530 D Gt
              BMW 530 D gran turismo