Mesajlarin bedava oldugu bu gunde sizin ve yedi ceddinizin ,kandil ,ramazan,kurban,yeniyil,23 nisan,19 mayis,29 Ekim,Dogum gunu ,babalar ve anneler gunu,4 eylul,canak kale zaferi,
Sivas kongresi,hatayin kabulu,malatyanin kaysi festivali, cemrenin dusmesi ,pancar sokumu,mart dokuzu, salca kaynatma,pekmez kaynatma, ve her ne kadar onemli gununuz varsa simdiden kutlu olsun ,Daha sonra vay efendim bana mesaj atmadin,aramadin,sormadin dememeniz dilegiyle.... hasss
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
İkinci günü Ali ben Hüdai adapazarına volkana uğradık sonrasında hendeke geçtik sonrasında Karadeniz Ereğlisine geçtik deniz hocama misafir olduk keyifli sohbetler ettik sonrasında adapazarında mangal yapıp istanbula döndük
üçüncü günü ise Yusuf,Kadir,Oğuzhan,Hüdayi ve ben çay için buluştuk sonra kahve içmeye giderken mangal yapalım dedik 10 dk kendimizi mangalın içinde bulduk çok güzel oldu sonradan Ahmet kardeşim ve oğlu bize katıldı gelirkende tatlılarımızı ve organik sebzelerimizi getirdi enteresan bir şekide kemerburgazda domates ve satalık kalmamış haha haha neyse biz offludan aldık ve ahmetin getirdği ürünleri afiyetle yedik sonrasında özkan kardeşim geldi ve en sonunda kahve dünyasına gittik çaylarımızı içtik keyfimizi yaptık ve dağıdık
şu an işteyiz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum