Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KArcher K4 Compact Nasıldır?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KArcher K4 Compact Nasıldır?

Arkadaşlar Slm,

Ne zamandır aklımda, bir basınçlı yıkama makinası alıp arabamı kendim yıkamak. Benzinlikler de hem sıra beklemek hem de kullandıkları köpüğün ne olduğunu bilmemek canımı sıkıyordu.

Sün de arkadaşın aracına kil-har giderici - wax uygularken yıkama konusunda çok sıkıntı çektik. Dedim en iyisi bir piyasa araştırması yapayım.

Benzinliklerde kendi ykadığım hariç Ayda 2 kere 20 TL den yıkamacı da yıkatsam yıllık 480TL yapıyor zaten.

600-650 TL civarında KAcher K4 Compact'ı buldum. Sizce bu makina alınır mı?

Yaşadığım ilde bu ürünü satan yer olmadığı için, gidip yerinde bilgi alma şansım da yok.

Forumlarda okuduğum kadarıyla makinanın dayanıklı olması için soğutma sistemi ile tabanca ucunun ve bağlantısının pirinç olması önemliymiş. Yukarıda bahsettiğim ürünü inceledğimde sadece soğutma sistemi hakkında bilgi bulabildim.

Kısaca sizlerden ricam bu ürünü benim için değerlendirmeniz. NAsıldır Alsam 3-5 sene beniidare eder mi? Kötü diyorsanız yerine ne önerirsiniz?

Ynt: KArcher K4 Compact Nasıldır?

Zamanında işletmemize IBC ve tank yıkamak için Karcher'in ucuz bir modelini almıştık. Ben size başka bir ayrıntıdan bahsedeyim, her makine suyla soğutma yapmıyor, bazıları hava soğutmalı. Bu modellerde belli bir sürenin üstünde çalıştırmamak gerekiyor çünkü motorun yanma ihtimali var. Bizdeki hava soğutmalıydı ve çok şükür motoru yakmadık Biz bir de ayrıca para vererek yüksek basınçlı uç almıştık, parça plastikti. Tek çalıştırmada çok araba yıkamayacaksanız veya 20-30 dakikanın üzerinde kullanmayacaksanız o kadar da profesyonel bir makineye ihtiyacınız olmadığını düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ynt: KArcher K4 Compact Nasıldır?

Bahsettiğim model su soğutmalı. Sadece tek araç yıkamak için kullanacağım. Yani biraz hobi amaçlı. 40-45 dk çalışsın bana yeter

Yorum

İşleniyor...
      X