Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun yol yapılan kilometre

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Uzun yol yapılan kilometre

Hiç bir şey anlamadım konudan,bulmaca gibi.ilkokul 5'inci sınıf problemi gibi de olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Ankarada depoyu doldurdum arhavi 905 km geldim 30 kilometrede gürcistana geçtik kırmızı hala yanmamıştı depoyu doldurduk birde yanımıza 10 litre benzin aldık 155 tl tuttu burada 2.09 benzin resimleri hep var en kısa sürede yükleyeceğim velhasıl yaklaşık bir depo ile 1000 kilometre yaptım işin özü bu
      İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
        Ankarada depoyu doldurdum arhavi 905 km geldim 30 kilometrede gürcistana geçtik kırmızı hala yanmamıştı depoyu doldurduk birde yanımıza 10 litre benzin aldık 155 tl tuttu burada 2.09 benzin resimleri hep var en kısa sürede yükleyeceğim velhasıl yaklaşık bir depo ile 1000 kilometre yaptım işin özü bu
        clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
          Açıklama için teşekkürler.Gerçekten çok güzel bir değer.Yol bilgisayarınızda yazan 100km deki ortalama tüketim değeri (Litre) aslında her şeyi özetlemektedir.Bu durumda 55 lt tüketim yapmış olduğunuzu düşünürsek;

* 100 km'de 6,1 lt tüketmişsiniz.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Ben teşekkür ederim aracımla gelmeye korkuyordum çok yakar diye caddy ile gelecektim iyiki insignia ile gelmişim uzun yolda hiç yormadı 6. Vitesle bile araç süper hızlanıyor en güzelide bagajı bir eşya aldı valla şaşırdım dönüş bilgilernide sizinle paylaşacağım
            İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
            X