Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makas atanın ehliyetine el konulacak
Collapse
X
-
Ynt: Makas atanın ehliyetine el konulacak
Uygulanabilirliği çok zor ama olursa süper olur. Herkes makas atamaz fakat herkes makas atıyor. Gerekirse kimse atmasın bir kişinin vebali( Allah korusun) dünya malına zevkine değmez diye düşünüyorum clapclap clapclap clapclap
Yorum
-
Tehlike olusturmamak sartiyla (Nasıl olacaksa bu) makas candır gerisiheyecan..)) yav saka bi yana bunun ispatı nasıl olacak eve video kaydımı gonderecekler.. yoksa hemen sıcağı sıcağınamı yazacaklar..)
Yorum
-
Görüntüdeki makaslara (Makas olması tartışılır) bu ceza veriliyorsa millet yanmış.İstanbulda açık yol bulmak zaten zor.Biraz boş olsa radar muhabbeti çıkıyor.Fahri müffetişlerde çıktı.Ben başkasının hayatını tehlikeye atacak çılgınlık yapacak biri değilim.Ama başkasının da 40 km hızla sol şeridi kapatıp vaktimi çalıp sabrımı zorlamasını istemem.Lütfen martıdan kaçana da yazın cezayı, başkasının hayatını tehlikeye sokanı da. Buradaki görüntüler ile ceza örtüşmemiş."Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
haha yakalayabilirlerse alsınlar ehliyeti,bu saatten sonra plakalarıda sökeriz gerekirse,bi zevkimiz makas onuda atmayalımmı yaniBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblhaha yakalayabilirlerse alsınlar ehliyeti,bu saatten sonra plakalarıda sökeriz gerekirse,bi zevkimiz makas onuda atmayalımmı yani
Fatih abi yaşlanıyor artık
Yorum
-
Yalan haber inanmayın bunlara,neymiş makas attı diye ehliyetime el koyucaklar,öperler öyle kanunu makas atmayalım,gazlamayalım,80i geçmeyelim o zaman gidip hepimiz minibis alalım bari,Alayınızı sevgiyle selamlıyorumBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum