Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.Üniversite ve askerlik tecili hakkında yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.Üniversite ve askerlik tecili hakkında yardım

İnternette karmakarışık bilgiler bulunduğu ve AÖF bürosu da doğru düzgün bilgi vermediği için sizlere bu konuyu danışmak istiyorum, bir bilen vardır belki.

2008'de başladığım 2 yıllık ön lisanstan 4 yılda mezun oldum, askerlik tecilimi yaptırdım, bir sene sonra dikey geçiş ile 2 yıl da açıköğretimde okuyarak okulumu lisansa tamamladım, geçtiğimiz günler itibariyle şuan örgünden ön lisans, açıköğretimden lisans mezunuyum.
    Şimdi benim askerliği ertelemem için ne yapmam lazım
    açık öğretimden 1 yıl fark dersleri, 2 yıl normal eğitim olarak toplamda 3 yıl okuyacağımı beklerken fark derslerini diğer sene ile birleştirmişler, bende 1 yılım daha var diye hiç ders bırakmadım, beklemediğim bir anda mezun olunca sap gibi kaldım
    Tecil hakkımda daha önce başvurduğum için şuan tekrar tecil hakkım var mıdır acaba? yada tekrar açık öğretime kayıt olsam öğrenci olarak askerliğim ertelenir mi?
    Ve aöf benim tecilimi hangi tarihe kadar uzatmıştır acaba?
    Bu konularda bilginiz varsa fikrinizi almak isterim.
    InsigniaTEAM

Ynt: 2.Üniversite ve askerlik tecili hakkında yardım

Acikögretimle ilgili bi durum söz konusu diil. Askerligi yapmadan 2. örgün öğretim kabul edilmiyordu ben sordugumda. Siz zaten iki yillik bi örgün bitirmis, lisansa tamamlamis ve tekrar yeni bi örgüne kaydolmussunuz. En iyi bilgiyi askerlik şubesinden alabilirsiniz.
    İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

4 yıllık herhangi bir lisans programından mezun olduktan sonra tekrar bir lisans programına girsen dahi askerliğin tecil olmaz.Aöf ne kadar süreyle tecil ettiğini askerlik şubesinden ancak öğrenebilirsin.Tekrar tecil hakkın olduğunu sanmıyorum,inzibatlara dikkat et.

Şimdi aklıma geldi mezun olduğun tarihten sonra 2 yıl daha tecil hakkın var diye hatırlıyorum.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

askerlik bürosuna gidince tutup götürmesinler
        InsigniaTEAM

Yorum

Akıllı ol baban çorumdan askerlik şubesinden sorsun sen gitme eline evrakları verirler bir anda kendini asker bulursun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            askerlik bürosuna gidince tutup götürmesinler

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Eğer çok kaybedeceğin birşey yoksa askere git, aradan çıkar, yaş ilerleyince çok zor gelir askerlik.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Askerlik aradan çıkınca ufkun genişler, bakarsın güzel kapılar açılır.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Aynen öyle düşünüyorumda gitmeden önce düzene sokulması gereken şeyler olduğu için erteliyorum yoksa benimde düşüncem en kısa zamanda halletmek
                  InsigniaTEAM

Yorum

obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa obaa EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASSKER.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Çağrıcım , daha önceden ne kadar tecil ettirmiş olursan ol , 4 yıllık lisans mezunu olduğun andan itibaren sana sebep göstermeksizin 2 yıl daha tecil hakkı veriliyor ,

askerlik şubesine giderek hakkın olan bu imkandan faydalanabilirsin şu anda benim yaptığım gibi ihihi ihihi
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Bu konuyu cok sevdim babalara gelmenee cok az kaldi 2. Kez lisans egitimi alman askerlik tecil sebebi degildir ancak yuksek lisans yaparsan tecil edilir... bekliyorum bebegim
                        F30 Sport+

Yorum

Askerlik şubesine telefon açıp bilgi al. TC kimlik numaran ile sorgulama yapsınlar. Arkadaşlar yüksek lisans konusunda haklılar, ancak yüksek lisans kurtarır seni muhtemelen. Bu arada bir şekilde askerlik şubesine gitsen ya da inzibatlar tarafından yakalansan bile direkt götüremezler seni, bedelli çıkmadan önce 1.5 yıl bakaya kaldım oradan biliyorum. Eğer yoklama kaçağı ya da bakaya görünüyorsan gbtlerden uzak dur, otelde kalma, emniyete gitme...

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                          2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

"Eğer yoklama kaçağı ya da bakaya görünüyorsan gbtlerden uzak dur, otelde kalma, emniyete gitme..." ihihi ihihi ihihi ihihi ihihi haha haha haha haha haha
                            Buluşmalara da gitme Çağrı. Bizim bir arkadaş şehirdışı işe gitmişti. Gece otelden kaldırmış polis. beni aradığında ki ses tonunu unutamıyorum. Oğuz Abi fazla konuşamayacağım.... diye başlamıştı. Şaka yapıyor sanmıştım. Allah o durumlara düşürmesin.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Şu inzibatların alıp götürme muhabbetleri yokmu
                              Ona denk gelmeden işinizi sağlama alın bence çağrı bey. Zamanında durduk yere 2 yıl tecil hakkı vardı. Hala duruyormu o ?
                              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                              X