Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Miraç Kandlimiz Mübarek olsun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Miraç Kandlimiz Mübarek olsun

Tüm müslüman aleminin kandilini mubarek ederim
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan ALLAHIM! Bu yaziyi okuyan kulunu karanliklarda birakma.. DERDINE DERMAN OL.! Ona gizli ve aciktan düsmanlik edenleri yanindan uzaklastir.. ALLAHIM Rahman sifatinin hakki icin onu hak yoldan ayirma, ayagini kaydirma, kalbini bulandirma, gönlünü hos eyle, yüzünü ak eyle, Cennet'ül Baki'de Habibine komsu eyle ve duasinda beni unutmamasini nasip eyle.Mübarek kandilinizi kutlar hayirlara vesile olmasini Rahman ve Rahim Olan Rabbimden diliyorum Mirac kandilimizz ve Cumamız mübarek olsun INSALLAH
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hayırlı kandiller güzel insanlar.

Yorum

Hayırlı kandiller iyi insanlar.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayırlı kandiller arkadaşlar.
            [Center]    
                                   1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Hayırlı kandiller dün foruma giremedim konuya katılamadım ama dualarıma kattım tüm üyeler dedim belki bir kez üye olup sonra hiç giremeyen yada üye olup herhangi sebeple çıkan çıkartılan herkes duadan nasiplenmiş oldu "insigniateam farkı heryerde"

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
              X