Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ah Be Kardeşim...
Collapse
X
-
Ynt: Ah Be Kardeşim...
Orjinal yazı sahibi: thehunturkdünyadan gereksiz 3-5 kişi daha gitti.. karşıdan gelen adama bişey olmamıştır inşallah.
o sağladıkları adamın yerinde olsam kazadan sonra aracı durdurur bunların başına giderdim ölmeyenleri de tekmelerdim.
Yorum
-
videoyu tekrar tekrar izledim insanın tüyleri diken diken oluyo ya.. şimdiki qençler ölümüne basıyolar qaza marifet qibi de şöyle yaptım şöyle kaldırdım arabayı yok inanmazsan ona sor buna sor... sırf kendilerini qösterebilmek için yapmış olmak için karşılarındaki insanlara ölümcül zararlar veriyolar.. yazık qünah ya.. o kadad da DELİkanlı olmamak lazım yüreklilik qöstermek marifet qöstermek için başkalarının canını acıtmaya kimin hakkı var ki.. artık öyle bi hal aldıki hayatımız yolda kenarda otursan izlesen bile başına ne qeleceğini bilmiyosun..
Allah hepimizi kazanın belanın türlüsünden korusun.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattvideoyu tekrar tekrar izledim insanın tüyleri diken diken oluyo ya.. şimdiki qençler ölümüne basıyolar qaza marifet qibi de şöyle yaptım şöyle kaldırdım arabayı yok inanmazsan ona sor buna sor... sırf kendilerini qösterebilmek için yapmış olmak için karşılarındaki insanlara ölümcül zararlar veriyolar.. yazık qünah ya.. o kadad da DELİkanlı olmamak lazım yüreklilik qöstermek marifet qöstermek için başkalarının canını acıtmaya kimin hakkı var ki.. artık öyle bi hal aldıki hayatımız yolda kenarda otursan izlesen bile başına ne qeleceğini bilmiyosun..
Allah hepimizi kazanın belanın türlüsünden korusun.
Yorum
Yorum