Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AÇIK ÖĞRETIM SINAVLARI...!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AÇIK ÖĞRETIM SINAVLARI...!

Görevli olan ya da öğrenci olarak sınava giren tüm forumdaşlarıma başarılar dilerim...

Farkındayım biraz geç oldu ama şimdi Görevli Olduğum oturumdan çıktım, beklerken aklıma geldi. Ben İstanbul Bahçelievler ve Bağcılar'da birçok okulun yerini ve nasıl gidileceğini biliyorum. En azından bundan sonraki Sınavlarda bu ilçelerde sınava girecek arkadaşlar buradan yazarlarsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: AÇIK ÖĞRETIM SINAVLARI...!

Guzel dusunce icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cumartesi sabah taksicinin bile bilmedigi bir yerde sinava girdim adres olmasina ragmen beni yari yolda birakti ve tam 9:30da kapidaydim. Ogleden sonra ve pazar gunu e5e daha yakin yerlerdeydim hic zorluk olmadi.

Tum sinava girenlere basarilar dilerim
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Cumartesi sabah taksicinin bile bilmedigi bir yerde sinava girdim adres olmasina ragmen beni yari yolda birakti ve tam 9:30da kapidaydim. Ogleden sonra ve pazar gunu e5e daha yakin yerlerdeydim hic zorluk olmadi.

Tum sinava girenlere basarilar dilerim
        İşte tam bu nedenle kardeşim eğer burada yazarsan eğer bildiğimiz biryer ise tarif alabilirsin. bazen aslında çok kolay gidilebilecek bir yer tam işkence oluyor. ya da tam yanında durak varken başka yerde inip aramak gerekiyor.

Misal: bizim bahçelievlerde iki lise var. birisinin adı Kocasinan diye başlıyor ama yeri siyavuşpaşada, diğeri siyavuşpaşa diye başlıyor ama kocasinanda vs. vs.

Yorum

Özellikle de telefonsuz gidince kendimi 90'larda hissediyorum, sora sora yol buluyoruz ihihi
          Gitmeden önce yandexten birkaç sefer baksam da sorun oluyor bazen
          InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar selamlar!

yarınki sınavda Bahçelievler ve Bağcılar taraflarında sınava girecek arkadaşlar okulların isimlerini yazarlarsa bildiğim okulların ulaşımını tarif edebilirim. ya da belki başka arkadaşlar biliyordur onlar tarif edebilirler...

Saygılarımla

Yorum

Bu sefer nedense vize ile aynı okullar çıktı yine.
              - Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi (burayı bulmak geçen sefer çok problem olmuştu, taksicinin anlayacağı dilden tarif etmeyi öğrendim )
              - Şair Zihni Ortaokulu
              - Kudret Saraçoğlu Ortaokulu
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Bu sefer nedense vize ile aynı okullar çıktı yine.
                - Yenibosna Anadolu İmam Hatip Lisesi (burayı bulmak geçen sefer çok problem olmuştu, taksicinin anlayacağı dilden tarif etmeyi öğrendim )
                - Şair Zihni Ortaokulu
                - Kudret Saraçoğlu Ortaokulu
                Bu başlığı onun için açtım işte. Saydığın okullar çok iyi bildiğim sürekli göreve gittiğimiz okullar. Hele şair zihni bana çok yakın ama aralarda bir okul

Yorum

Sınavı olan herkese başarılar

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                  X