Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bluetoothu olmayanlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bluetoothu olmayanlar

Arkadaşlar böyle bir ürün var ebayda
    Aux girişine bir bluetooth kiti bağlıyoruz araç bluetoothlu gıbı oluyor.Daha once kullanan oldu mu?Ses kalitesi vs. nasıldır fikirlerinizi paylaşabılır mısınız?
    http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-3-...item20ec9edd29

Ynt: Bluetoothu olmayanlar

Hiç bu ürün hakkında yorum yapılmamıştı ilginç

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Merhaba bu konuda birşey sormak istiyorum bende iphone var ve telefonumu arabama baglıyorum bluetooth ile onda sorun yok telefon özelliğini kullanabiliyorum.

Ancak telefonumdaki müzikleri caldıgım youtube muzıklerını vs arabada calamıyorum bazı arabalarda hatta arkadasın focusunda bu ozellık var bluetooth la arabaya baglanıp telefonda calan muzıkler hoparlorden gelıyor ve ekranda gösteriyor bu özellik bizim araclarımızdamı yok yoksa benmı yapamıyorum bilen arkadas varsa cevap verirse cok memnun olurum
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
        Merhaba bu konuda birşey sormak istiyorum bende iphone var ve telefonumu arabama baglıyorum bluetooth ile onda sorun yok telefon özelliğini kullanabiliyorum.

Ancak telefonumdaki müzikleri caldıgım youtube muzıklerını vs arabada calamıyorum bazı arabalarda hatta arkadasın focusunda bu ozellık var bluetooth la arabaya baglanıp telefonda calan muzıkler hoparlorden gelıyor ve ekranda gösteriyor bu özellik bizim araclarımızdamı yok yoksa benmı yapamıyorum bilen arkadas varsa cevap verirse cok memnun olurum
        Bu orjinal olarak mümkün değil ne yazık ki tabii bildiğim kadarıyla ama dvd800 adını hatırlamadığım bir parça konulunca geri görüş vs. Çalıştırılıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Gökhan benim araçta necvox var.. genelde aracın orjinal bluetooht unu kullanıyorum.. Necvox un bluetooth ile bağlandığımda telefondan youtube taki herhangi bir video yada parçayı açtığımda sesi hoparlörlerden alabiliyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
            Arkadaşlar böyle bir ürün var ebayda
            Aux girişine bir bluetooth kiti bağlıyoruz araç bluetoothlu gıbı oluyor.Daha once kullanan oldu mu?Ses kalitesi vs. nasıldır fikirlerinizi paylaşabılır mısınız?
            http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-3-...item20ec9edd29
            O zaman da sürekli Aux menüsü açık olmakzorunda olmaz mı?
            Benim arabamda ayrı bir menüde olduğu için sordum, Insignia'da nasıl bilmiyorum.
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

aux menusu sureklı acık olması dogrudur ama en azından bluetooth ile muzik dinlenebilir veya bir çağrı geldiğinde açılıp direksiyondakı menuden auxa gecılıp konusulabılır bır tane sipariş verdım elime ulaşınca sonuçlarını yazacağım :=)

Yorum

İnşallah istediğiniz gibi çıkar şimdiden hayırlı olsun
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Yeni araçların bir çoğunda olan o özellik yeni Insignia'da var, eskide yok
                  InsigniaTEAM

Yorum

Dün alet ulaştı auxa taktım gayet guzel calıstı ses kalitesinde en ufak bir azalma yok ve gelen cıhazın bır dahılı mıkrofonu var daha tam cozemedım onu ama kendınden konusuyoruz ufak bır sarjla baya calısıyor vıdeosunu eklıycem

Yorum

İşleniyor...
                    X