Biz evlerimizde rahat uyurken her türlü suçlu ile mücadele eden, yetkisi az olsa bile etkisi tartışmasız güzide teşkilatımızın tüm değerli Personellerine Sevdikleri ile hayırlı uzun ömürler diliyorum. obaa obaa obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Polislerimizin 170. yıldönümünü kutluyorum.
Collapse
X
-
Ynt: Polislerimizin 170. yıldönümünü kutluyorum.
Allah her daim yar ve yardımcıları olsun. Her türlü şerirlere karşı imanlarını, izanlarını, itikatlarını, akıllarını, vücutlarını muhafaza eylesin. Görevlerinde Gözlerinden hiçbir şer Saklı kalmasın. Günleri, haftaları, ayları, Yılları, ömürleri bütün Kötülüklere karşı muzafferiyet ile geçsin.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Yorum
-
Amme hizmetinin hepsi zordur, en zoru da polislik mesleği.
Devlet, adamın postunu yüzer, posasını çıkarır kaldırıp atar.
Ama, polis kadar sahipsizi yoktur, sinir , strest , şark hizmeti
vs bunun cabası. Hepsinin günlerini kutluyor, sağlık diliyorum.
Yorum
-
Bende kutlarım.
Bu aralar adamlar tutsa suç, salsa suç. Aynı spiker bir gün polisin tavrından şikayetçi olurken sonraki gün devletin(şu an ki hükümet anlamında değil devlet yapısı anlamında) gücü,otoritesi kalmadı, her gün insanlar ölüyor v.s v.s diye şikayet ediyor. Bu durumda çalışan insanların hali de ne olur kim bilir.
Allah sabır versin. Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de sabır, huzur, mutluluklar dilerim.
2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Bir polis çocuğu olarak dilerim ki Allah hepsine kolaylık versin. Başlarına aklı başında, vicdan ve insani duygulara sahip amirler nasip etsin.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Amin.. Polis haftasını bende kutluyorum ve bu güzel teşkilatımızın üyesi olarak, saygı değer forum üyelerine düşünceniz için teşekkür ederim..
Yorum
Yorum