Savunma hakkı kutsaldır.Bu uğurda verdiğiniz mücadelenin yakın tanığı
olarak, avukat arkadaşlarımın bu güzel ve anlamlı gününü bütün kalbim-
le kutluyorum
Keşke her meslek erbabının önemi sadece yılda bir gün tahsis edilen Günler'de değilde her an bilinse. Ama yine de madem bugün avukatları anmaya ve anlamaya tahsis edilmiş; forumumuzdda bulunan tüm avukat Arkadaşlarımın Gününü kutlar, başarılar dilerim...
Keşke her meslek erbabının önemi sadece yılda bir gün tahsis edilen Günler'de değilde her an bilinse. Ama yine de madem bugün avukatları anmaya ve anlamaya tahsis edilmiş; forumumuzdda bulunan tüm avukat Arkadaşlarımın Gününü kutlar, başarılar dilerim...
+1
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Dün foruma bakma imkanım olmadığından dolayı konuyu şimdi gördüm. Tüm meslekdaşlarımın avukatlar gününü (geç de olsa) kutlar bu vesile ile tebrikleri sunanlara çok teşekkür ederim.
34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Forumdaki Tüm Avukat Arkadaşlarımızın Avukatlar gününü kutluyorum.
Erdemli ve sorumluluğu çok olan mesleklerinde layığı ile muvaffak olmasını,Sevdikleri ile hayırlı,koca bir ömür geçirmesini de Allah'tan niyaz ederim.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum