Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ELEKTRIK DURUMU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ELEKTRIK DURUMU

Elektrikler'de geldiğine göre konuyu kapatsak mı artık

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Konu elektrik kesintisinden nerelere gelmiş

Benim bu konu üzerinden forum üzerine naçizane bir çıkarımım olacak. Hani insan durup dururken kardeşine el şakası yapar, kızdırır ve "sabrını sınar" ya, bu forumdaki ortam o kadar güzel ve saygılı ki arada bir forum üyeleri "dur bakayım eğer ben farklı düşüncemi söyler ve sürdürürsem karşımdakinin sınırı ne olur" diye merak edip konulara müdahalede bulunuyor. Aynı dürtülere sahip bir kullanıcı da cevap verince seyreyleyin cümbüşü haha Bunu normalde hiç bir insan tanımadığı ve yabancı olduğu bir kişiye yapmaz, tam tersi çok tanıdığı ve samimi olduğu birisine hatta "kardeşine" yapar. Bu forumun en çok beğendiğim yönlerinden biri de budur. Her insanın iç dünyası ve psikolojik durumu bir başkasından farklıdır. Önemli olan kişinin kendisini bilmesidir. Tartışmaların hep karşılıklı fikir alışverişi seviyesinde kalması dileğimle...

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Konuya yeni bir bakış açısı kazandıralım.
        Öyle oldu, böyle oldu; şu yaptı, bu yaptı. Sonuçta ülke 1 gün elektriksiz kaldı.
        Sizce, Siyasi etik olarak - politik anlamda değil- Enerji bakanı, Milli savunma bakanı, Teknoloji bakanı, Tübitak başkanı istifa etmeli mi?

Yorum

Bu skandal da istifa etmezlerse ülke batsa istifa etmezler... Japonya da olsa sanırım intihar ederlerdi.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş

Benim bu konu üzerinden forum üzerine naçizane bir çıkarımım olacak. Hani insan durup dururken kardeşine el şakası yapar, kızdırır ve "sabrını sınar" ya, bu forumdaki ortam o kadar güzel ve saygılı ki arada bir forum üyeleri "dur bakayım eğer ben farklı düşüncemi söyler ve sürdürürsem karşımdakinin sınırı ne olur" diye merak edip konulara müdahalede bulunuyor. Aynı dürtülere sahip bir kullanıcı da cevap verince seyreyleyin cümbüşü haha Bunu normalde hiç bir insan tanımadığı ve yabancı olduğu bir kişiye yapmaz, tam tersi çok tanıdığı ve samimi olduğu birisine hatta "kardeşine" yapar. Bu forumun en çok beğendiğim yönlerinden biri de budur. Her insanın iç dünyası ve psikolojik durumu bir başkasından farklıdır. Önemli olan kişinin kendisini bilmesidir. Tartışmaların hep karşılıklı fikir alışverişi seviyesinde kalması dileğimle...
            clapclap
            MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Benim bu konu üzerinden forum üzerine naçizane bir çıkarımım olacak.
              Hani insan durup dururken kardeşine el şakası yapar, kızdırır ve "sabrını sınar" ya,
              bu forumdaki ortam o kadar güzel ve saygılı ki arada bir forum üyeleri "dur bakayım
              eğer ben farklı düşüncemi söyler ve sürdürürsem karşımdakinin sınırı ne olur" diye
              merak edip konulara müdahalede bulunuyor. Aynı dürtülere sahip bir kullanıcı da cevap
              verince seyreyleyin cümbüşü haha Bunu normalde hiç bir insan tanımadığı ve yabancı
              olduğu bir kişiye yapmaz, tam tersi çok tanıdığı ve samimi olduğu birisine hatta
              "kardeşine" yapar. Bu forumun en çok beğendiğim yönlerinden biri de budur. Her insanın
              iç dünyası ve psikolojik durumu bir başkasından farklıdır. Önemli olan kişinin kendisini bilmesidir.
              Tartışmaların hep karşılıklı fikir alışverişi seviyesinde kalması dileğimle...
              Genel olarak alıntıları mesajın bütünü şeklinde yapmam, bunu yaptım çünkü:
              A- Tespit, son derece dikkatli bir gözlemin isabetli sonucudur.
              B- Dünya görüşü, hayat tarzı, inanç ve itiyatları farklı insanlar için önerilen empati,
              çok dikkat çekicidir.
              C- Bu cümleden olarak 'objektif ve fiili duruma uygun' son derece 'KAMİL' bir
              düşüncenin ürünü olduğu açıkça anlaşılmaktadır.
              D-Kızıp bağırmadan, aşağılayıp alay etmeye kalkışmadan ve bunun dosdoğru bir
              Türkçe ile yazılıp çizilip anlatılabileceğini gösteren, forumda nadir görebildiğimiz
              örnek bir metin olması takdire şayandır.

Metni bir Türkçe aşığı gözüyle tekrar tekrar okudum. En küçük bir yazım ve ifade
              eksiği, yanlış atılmış bir virgül dahi bulamadım. Ne kadar memnun olduğumu varın
              siz tahmin edin arkadaşlar clapclap clapclap

Yorum

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim Şaman Bey, onur duydum. Ben de sizin bilgi dolu yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY

Benim bu konu üzerinden forum üzerine naçizane bir çıkarımım olacak.
                  Hani insan durup dururken kardeşine el şakası yapar, kızdırır ve "sabrını sınar" ya,
                  bu forumdaki ortam o kadar güzel ve saygılı ki arada bir forum üyeleri "dur bakayım
                  eğer ben farklı düşüncemi söyler ve sürdürürsem karşımdakinin sınırı ne olur" diye
                  merak edip konulara müdahalede bulunuyor. Aynı dürtülere sahip bir kullanıcı da cevap
                  verince seyreyleyin cümbüşü haha Bunu normalde hiç bir insan tanımadığı ve yabancı
                  olduğu bir kişiye yapmaz, tam tersi çok tanıdığı ve samimi olduğu birisine hatta
                  "kardeşine" yapar. Bu forumun en çok beğendiğim yönlerinden biri de budur. Her insanın
                  iç dünyası ve psikolojik durumu bir başkasından farklıdır. Önemli olan kişinin kendisini bilmesidir.
                  Tartışmaların hep karşılıklı fikir alışverişi seviyesinde kalması dileğimle...
                  Genel olarak alıntıları mesajın bütünü şeklinde yapmam, bunu yaptım çünkü:
                  A- Tespit, son derece dikkatli bir gözlemin isabetli sonucudur.
                  B- Dünya görüşü, hayat tarzı, inanç ve itiyatları farklı insanlar için önerilen empati,
                  çok dikkat çekicidir.
                  C- Bu cümleden olarak 'objektif ve fiili duruma uygun' son derece 'KAMİL' bir
                  düşüncenin ürünü olduğu açıkça anlaşılmaktadır.
                  D-Kızıp bağırmadan, aşağılayıp alay etmeye kalkışmadan ve bunun dosdoğru bir
                  Türkçe ile yazılıp çizilip anlatılabileceğini gösteren, forumda nadir görebildiğimiz
                  örnek bir metin olması takdire şayandır.

Metni bir Türkçe aşığı gözüyle tekrar tekrar okudum. En küçük bir yazım ve ifade
                  eksiği, yanlış atılmış bir virgül dahi bulamadım. Ne kadar memnun olduğumu varın
                  siz tahmin edin arkadaşlar clapclap clapclap
                  Biz size bir köşe açalım , orade herkesin yazdıklarına puan verin. Nasıl fikir ?

Zira yerli yersiz, konu ile 0 alakalı olarak kişilerin yorumlarını düzeltmek ya da değerlendirmek gibi bir görev edinmişsiniz kendinize..

Yorum

Onur kardeşim baban yaşındaki bir adam var karşında bence üslubun yanlış,

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Baska turlu nasil ifade edebilecegimi bilemiyorum..
                      Bu arada 30 yasindaki bir kisi ile 60 yasindaki bir kisiye farkli ozen gostererek yazmiyorum.

Yazdiklarimda gercek disi bir durum, uslup disi ya da hakaret iceren bir icerik olursa gerekli kisiler beni uyaracaktir, saygi duyarim..

Kendisi duyarli bir vatandas olarakTurkcenin duzgun kullanimi ile ilgili bir konu acti, ilgi ile okudum ve katildim. Isteyenler bu konu altindaki guzel icerigi kendine bir ders niteliginde zaten almistir.

Fakat her konuya girip "de ayri yazilir" , "soru olarak gelen ekler ayri yazilir", "cok guzel olmus hata bulamadim" tarzinda edebiyat degerlendirmeleri yaparsaniz, bu is sinir bozucu olmaya baslar.

Her konuya girdigimizde bir yorumda Saman Beyin konudan bagimsiz nacizhane degerlendirmelerini gormek zorunda degiliz bence.

(Saman Bey telefondan yaziyorum imla hatalari ve harf yanlislari nedeniyle sizden ozur dilerim, haftaya calisip duzeltecegim..)

Yorum

Elektrik kesintisinin birinci dereceden sorumluları o işin başındaki kişi ve kurumlardır.Bu konuda enerji bakanını eleştirmekten daha doğal bir şey olamaz.Konu neden din eksenine kayıyor anlamıyorum.
                        2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                          Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Baska turlu nasil ifade edebilecegimi bilemiyorum..
                          Bu arada 30 yasindaki bir kisi ile 60 yasindaki bir kisiye farkli ozen gostererek yazmiyorum.

Yazdiklarimda gercek disi bir durum, uslup disi ya da hakaret iceren bir icerik olursa gerekli kisiler beni uyaracaktir, saygi duyarim..

Kendisi duyarli bir vatandas olarakTurkcenin duzgun kullanimi ile ilgili bir konu acti, ilgi ile okudum ve katildim. Isteyenler bu konu altindaki guzel icerigi kendine bir ders niteliginde zaten almistir.

Fakat her konuya girip "de ayri yazilir" , "soru olarak gelen ekler ayri yazilir", "cok guzel olmus hata bulamadim" tarzinda edebiyat degerlendirmeleri yaparsaniz, bu is sinir bozucu olmaya baslar.

Her konuya girdigimizde bir yorumda Saman Beyin konudan bagimsiz nacizhane degerlendirmelerini gormek zorunda degiliz bence.

(Saman Bey telefondan yaziyorum imla hatalari ve harf yanlislari nedeniyle sizden ozur dilerim, haftaya calisip duzeltecegim..)
                          l
                          Bence genelleme yaparak yazmamalısın, senin görmek istememen herkesin aynı düşünceye sahip olması manasına gelmez, ayrıca sanırım herkes mobil cihazla bağlanıyor, bence bu da mazeret değil , bu bir alışkanlık , ayrıca gerekli kişiler ve gereksiz kişiler mi var bu forumda ?? Yaşının verdiği enerjinin her konuda haklı hissettirmesi doğal ve hepimiz o yaşlardan geçtik ama bence yinede yazmadan iki düşün bir yaz
                          Yazarken karşında konuşuyormuş gibi düşünerek görüşlerimizi sevgi saygı içinde paylaşırsak daha iyi olacak, ben karşımda benden büyük biri varken üslubuma nasıl dikkat ediyorsam yazarken de aynı dikkat ve adabı göstermeye özen gösteririm, forumda çoğu zaman benimde katılmadığım hatta karşı olduğum fikirler var ama ben o kişilere ve fikirlerine de saygı duyuyorum, herkes aynı düşüncelere sahip olsa o zaman bu forumda gerekli olmazdı değil mi?? rica ediyorum herkes birbirine biraz daha hoşgörülü olsun, kendi fikirlerimizi karşı tarafa benimsetmeye çalışmakla zorlamak farklı şeyler, bunu başaramayınca da birbirimizi kırmamalıyız , asıl güzellik bu farklı fikir ve görüşleri birlikte yaşayabilmek değil midir ?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                          X