akıllıyız diye geçinen sizin zihniyetiniz jet fadıla 2. kez kazıklandı. dua edin adam fazla yaşamasın yoksa en az 3-5 kez daha kazıklanabilirsiniz.
Her Fadıl bazı safları iki kere kazıklamış olabilir. Ama en azından sizin gibi zihnimiz bir asırdan fazladır tecavüze uğramıyor...
Biz hata yapan kulların doğru yolu bulması için dua ederiz.Kimse ölsün diye bedduamız olmaz. SİZ ŞAHSİYETLERİN HATALARINDAN KURUMLARA,İNANÇLARA İTHAMDA BULUNDUĞUNUZ MÜDDETÇE tartışırız.Sizin gibi zihniyetle davransak bugün ülkemizi bölmek isteyenlere kucak açmazdık.Size göre bunun adı da kazıklanma veya saflıktır ama biz buna HOŞGÖRÜ diyoruz.Mükafatını da zavallı İnsan kulundan değil, Bizi Yaradandan Ümit ediyoruz.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Hacı Bektaş-ı Veli'nin bir sözünü yazıyorum; anlayan anlar zaten;
Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir.
Bir insanın içinde varsa bütün dini vecibelerini de yerine getirirsin kötüyse ona yapacak birşey yok,
veya tam tersi insan inanmıyorsa dine kitaba vs iyi ise ondan kötülük gelmez,
Bu insanın dini inancı ile değil kişiliğiyle ilgilidir.
Nedense bu formda sürekli bu unutuluyor, sanki bütün inananlar melek, inanmayanlar şeytan (ironi mi oldu ne
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
akıllıyız diye geçinen sizin zihniyetiniz jet fadıla 2. kez kazıklandı. dua edin adam fazla yaşamasın yoksa en az 3-5 kez daha kazıklanabilirsiniz.
Her Fadıl bazı safları iki kere kazıklamış olabilir. Ama en azından sizin gibi zihnimiz bir asırdan fazladır tecavüze uğramıyor...
Olayı niye sizli bizli grup çatışmasına çevirdiğiniz anlamadım, bunu söylemek bana düşmeyebilir fakat kullandığınız tabir ne kullanıcı adınızda bulunan bilge sıfatına, ne yaşınıza ne de mesleğinize yakışıyor.
Fatih hocam geç kalmayın naci bey son cümleyi yazdı, konu kilitlenebilir
Evet senin gibi düşünsem konu kitlernir hatta üyeliğin iptal olur hatta farklı bir isimle forma girsende üyeliğin iptal olurdu ama illede bu dediklerimin olmasını istiyorsan o da ayrı bir konu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Olayı niye sizli bizli grup çatışmasına çevirdiğiniz anlamadım, bunu söylemek bana düşmeyebilir fakat kullandığınız tabir ne kullanıcı adınızda bulunan bilge sıfatına, ne yaşınıza ne de mesleğinize yakışıyor.
Dostça uyarınız için teşekkürler. Ama anlatamadığım bir durum bu. Nedense bu güzel ülkemizde bazı yurttaşlarımız Senelerdir kendilerini tarafsız ve aydın kisvesine sokup istediğimi söyleyebilirim havasına girmişler. Cevap verince olmuyor, vermeyince olmuyor. Ben de insanım. Dayanmadığım yerler oluyor.
Üstelik Necip milletimizin dinine tarihine pervasızca saldırılınca, dayanamıyorum. Ben milliyetçi adamım. ALINAN arkadaşlar kusura bakmasın.
zihni 100 yıldır tecavüze uğrayan biz, üyeliği sonlanan biz, iyi valla
Bir düşün neden ?
Senden ricam otomobil genel kültürü haricin mesaj yazmaman çünkü en ufak bir mesajdan "öküzün altında buza arar gibi" karşı bir cevap atarak milleti gaza getirip sonrada konunun kapatılmasına formun huzursuzluğuna sebep oluyorsun iyi niyetli uyarılarımı ciddiye almıyorsun özellikle forum genelinin milli duyguları konusunda mesaj yazma Resmi kurumlar hakkında mesaj yazma.
Ben mozaik olalım birlik beraberlik olsun diyorum sen hala gazel okuyorsun.
Bu platformun Mozaik bir yapısı var ya bu yapıya uyarsınız yada eskiden olduğu gibi gidersiniz.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Çok enteresan güney doğu ve doğu anadoluda kaçak kullanım çok fazla . Ordaki insanlar müslümanım diye geçiniyor ama kul hakkı yiyor. Bir elektirik kesildiği zamanda türkiyeyi ayağa kaldırıyorlar. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum sonuna kadarda kullananları kınıyorum. Bu hükümete de yazıklar olsun göz yumuyorlar sizce baştaki hükümetle ordaki insanlar arasında fark varmı
Çok enteresan güney doğu ve doğu anadoluda kaçak kullanım çok fazla . Ordaki insanlar müslümanım diye geçiniyor ama kul hakkı yiyor. Bir elektirik kesildiği zamanda türkiyeyi ayağa kaldırıyorlar. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum sonuna kadarda kullananları kınıyorum. Bu hükümete de yazıklar olsun göz yumuyorlar sizce baştaki hükümetle ordaki insanlar arasında fark varmı
Haklısın Yusuf um.. Bence kaçak elektrik hangi ilde yada ilçede kullanılıyorsa o bölge den ücreti alınmalı.. gerçi istanbulda da az değildir tahminimce.)
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum