Olayı bir tarafından anlarsanız böyle yorum da yaparsınız. Allah korkusu olanların da yaptıklarını görüyoruz
Verdiğiniz örneğe göre doğru anladım.Lakin sizin beni anlayacağından umudum ve ümidim kalmadı. Türkiye'de de diğer ülkelerden daha az olsada tecavüzcü,vatan haini,hırsız bir sürü kanı bozuk var.Bunların bir olay yapması için verdiğiniz örnekteki gibi bir kaosa ihtiyaçları yok.Memleketimiz örfleri ile insanları ile dünyada BİR tanedir. Ve istisnalar kaideyi bozmaz.Ecdadımızdan aldığımız terbiyeyi,örfü,ilmi çocuklarımıza aktarıp, Allahından korkan,Münafıklıktan uzak ve ebedi Alem için bu Alemde yaşadığı bilinci ile sapık ideolojilerden uzak tutacağız.Tutamazsak verdiğiniz örnekteki gibi tecavüzcü ve gayrimeşru bir nesil peydahlar ki bunu aklı yerinde kimse arzu etmez.
Nerden biliyorsun daha az olduğunu saydın mı?
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Teknoloji sayesinde daha fazla elektrik tüketiminin olduğu ve Mevcut enerjinin nüfus artışı ile beraber ilerleyen dönemlerde yeterli olmayacağı aşikar. Hep Avrupa şurada biz buradayız edebiyatı yapıyoruz.O zaman buyrun çözüm önerin.Fransa nükleer santral demiş Almanya Güneş enerjisi.İkisi de methettiğiniz Avrupa ülkesi. Çözümsüzlük üretmek, bu enerjiye üretmekten çok daha kolay.Sonuçta her ülkenin uzun vadeli programları var.Her alınan karar riskleri ile alınır.Şu anda Nükleer santralimiz yok ama dün yaşadıklarımızdan sonra mevcut durumda da nükleer santral kadar riskli.Biz bu işi yönetebilir miyiz sorunuza bende katılıyorum.Dün adliyeye giren 2 kansızın nükleer santrala girmeyeceğini kimse taahhüt edemez.
Bu ülke dünyadaki en fazla vatan haini üreten ülkelerden biridir hala anlamadıysanız söyleyecek birşey yok. Bu ülkeyi yönetenler, müsteşarlar, müdürler, tsk generalleri vs vs (tabi ki tamamı değil) onlarca yıldır ülkeye alınacak/kurulacak herşey için şirketlerden devletlerden rüşvet dilendi. F16'lar alınırken 1980 lerin sonu 1990'ların başında sanırım hava kuvvetlerinin başındaki general milyonlarca dolar rüşvet aldı, bu ilk aklıma gelen olduğu için yazdım. Bu ülkede yöneticiler basiretsizdir. Arada nadiren düzgün namuslu insan başa geçer, bu ülkede başa geçecek insanları halk seçmez. Ortadoğunun ve dünyanın (güney amerika, afrika vs) birçok yerinde bu böyledir. Biraz gözünüzü açın. Dün gece elektrik gelmeseydi Türkiyenin birçok yerinde neler olacağını ben tahmin edebiliyorum ama sanırım siz edemiyorsunuz.
Rize kadar güneşi olmayan Almanya enerji ihtiyacının büyük bölümünü güneşten karşılayıp bize nükleeri övüyorsa buna inanmamak lazım. Hele hele saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetine sahip bir millet için nükleer santral felaket olur.
Almanya Güneş enejisi konusunda lider gözüksede düşünüldüğü kadar ucuz bir teknoloji değil sonuçta üretilen 1 Kw enerji için standartdar diyelim 1 M2 güneş paneline ihtiyaç var tüketilen ve ihtiyaç duyulan enerji için Türkiyenin tamamını güneş paneli ile kaplamak gerekir.
Çayır Türk toplumunun geçmişinden günümüze kadar gelmiş bir yaşantı tarzıdır biz anadolu evlatları olarak çayır çimeni severiz yeşili baharı doğayı severiz ya siz?
Nükleer santralin faydası olduğu gibi zararıda var bu bilenen bir gerçek buna benzer birçok iş var çevreye ve insana zarar veriyor ama yinede yapılıyor burada Nükleer santral ön plana çıkıyor neden diye sormak lazım ?
Kazanan kişiye göre değişiyor Fatih Hocam.Sağlığımıza zararlı onlarca içecek besin var kimsenin gıkı çıkmaz.Adamlar akdeniz egede otel yapacağız diye binlerce ağaç keser kimsenin zoruna gitmez, Konu devletin ekonomik hamlesi oldu mu yaygara kopar.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Bu ülke dünyadaki en fazla vatan haini üreten ülkelerden biridir hala anlamadıysanız söyleyecek birşey yok. Bu ülkeyi yönetenler, müsteşarlar, müdürler, tsk generalleri vs vs (tabi ki tamamı değil) onlarca yıldır ülkeye alınacak/kurulacak herşey için şirketlerden devletlerden rüşvet dilendi. F16'lar alınırken 1980 lerin sonu 1990'ların başında sanırım hava kuvvetlerinin başındaki general milyonlarca dolar rüşvet aldı, bu ilk aklıma gelen olduğu için yazdım. Bu ülkede yöneticiler basiretsizdir. Arada nadiren düzgün namuslu insan başa geçer, bu ülkede başa geçecek insanları halk seçmez. Ortadoğunun ve dünyanın (güney amerika, afrika vs) birçok yerinde bu böyledir. Biraz gözünüzü açın. Dün gece elektrik gelmeseydi Türkiyenin birçok yerinde neler olacağını ben tahmin edebiliyorum ama sanırım siz edemiyorsunuz.
Vatan hainimizin çok olduğuna katılıyorum.Ama hainlik sadece sizin verdiğiniz örneklerdeki kişilerin yaptıklarından ibaret değil.
Sizin probleminiz münferit olayları Kurumlara bağlamanız.Fanatik taraftar gibi kimseyi savunacak değilim.Bahsettikleriniz elbet birgün hesap verecek.Hemde nasıl verecek? Ama şunu bilin ki paranın itibarın mevkinin olduğu her yerde bahsettiğiniz şeyler artık normal.Sanmayın ki Avrupada bunlar olmuyor.Orada daha ahlaksız,İnsan canları üzerinden pazarlıklar oluyorda biz onlara medeni diyoruz.
Dün gece elektrikler gelmese ne olacaktı? Söyleyinde öğrenelim.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Marketler yağmalanacak, belki hükümet konakları ateşe verilecek, karakollar basılacak, arabalar kundaklanacaktı. Bunların olmayacağının garantisini verebilir misiniz? Gördük işte ekim ayında diyarbakır'da elektrikler varken neler olduğunu.
Sağ duyulu duyarlı vatandaşlar olduğu müddetçe bir şey olmaz ama olaya hep negatif bakan bir grup her zaman olacaktır ve her zaman birilerini gaza getirecektir.
Dünkü olay da aklıma 2007 yılı yapımı olan Bruce Willes oynadığı zor ölüm 4 geldi izlemeyenler için öneririm birçok Holywood filmi ve diğer filimler insanların kafalarında çok güzel ışıklar saçılmasına sebep verdiği gibi bazı insanların kafasınada karanlık düşüncelere sevk ediyor bence dünkü olayın aktörleri kesin bu filmi izlemiştir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Marketler yağmalanacak, belki hükümet konakları ateşe verilecek, karakollar basılacak, arabalar kundaklanacaktı. Bunların olmayacağının garantisini verebilir misiniz? Gördük işte ekim ayında diyarbakır'da elektrikler varken neler olduğunu.
Kendi söylemenizle çeliyor dedikleriniz.Elektrik bahane.Yapmak isteyen yapıyor ne isterse.Ben elektrikler kesikken bunların olmayacağını garanti edemem de siz Elektrikler varken olmayacağını garanti edebilir misiniz? sizinki Felaket tellallığı. Teknolojinin merkezi olarak kabul ettiğiniz Amerika'da 2 uçak kaçırılıp en büyük binalarına çarptırılıyorsa bizde de bu olabilecek bir konu.Fransa da yaşanılanları da duydunuz.Kim neye garanti verebilir?
Ben diyorum ki elektrikler varken neler oldu, olmasaydı kimbilir neler olurdu. Fatih hocam ben de isterdim polyannacılık oynamayı ama böyle bir ülkede zor gerçekten. Birisi; öbür dünyada inşallah türkiye yoktur diye yorum yapmıştı, haklı sanırım.
yazın arkadaşlar yazın. Siz kendi ülkenizde kendi kardeşlerimizle atışırken, Fransızlar Almanlar amerikalılar her türlü Demokratlık palavrası ve özgürlük vaadiyle, ülkelerde kan döküp sömürsün. Size Doğa desin, ağaç desin kendisi bırakın santralini nükleer bomba yapmaya devam etsin. Siz Konuşun onlar yapsın. Siz kendi devletinizin Hükümetine hakaretler dizin, onlar sizi gazlayıp iş çevirsin. Hem de sonra Aydın'ım diye caka satarsınız.
Konuşun Konuşun devam....
Ama zinhar düşünmeyin...
Ayrıca din ile ilişki durumu "Zayıf" olan insanların Allah korkusu ile ilgili yorum yapmalarından nefret ediyorum. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Hem özgürlük özgürlük diye her melaneti hoş göreceksin. Ondan sonra da pislik Ortaya çıkınca Başkasına satacaksın.
Geçenlerde "çok okumuş cahillerden" biri, camilerde tecavüzün kötülüğünden bahsedilsin Demişti. Gerizekalı adam hayatında bir kez camiye girmemiş, üstüne her türlü rezalete özgürlük kılıfı takmış. Ondan sonra çıkmış "cami cemaatine edilecek vaazdan" bahsediyor.
Acı olan ise böyle aptallar ülkemizde adamdan sayılıyor...
O amerikalılar fransızlar ve almanlar bayıldığınız müslüman şahsiyetlerle koalisyon yapıp müslüman ülkeleri bombalayınca pek de bir anlamı kalmıyor söylediklerinizin. Bakınız; Yemen, Irak, Afganistan, Suriye.
Yorum