Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ELEKTRIK DURUMU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ELEKTRIK DURUMU

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
    Ne komplo teorileri dönüyor, fuat avni de bir şeyler söylüyor.
    Ya da ülkeyi nükleere ikna etmek için yapılmış deniliyor, her halükarda rezillik.
    1970'lerde sanırım Chicago veya New york'da uzun süreli elektrik kesintisi olmuş, bütün marketler yağmalanmış, tecavüz olayları tavan yapmış, 9 ay sonra binlerce çocuk doğmuş. Neyse ki bizde geceye kalmadı düzeltilmesi.
    Burası Türkiye.Allah korkusu olmayan adam tecavüz etmek için elektrik kesintisini mi bekleyecek? Bu olaydan nerelere geliyorsunuz.Bu arıza prokatifte olsa arıza da olsa ciddi bir güvenlik açığı.Zaten Ülkenin sendelemesini bekleyen bir ton kanı bozuk varken, Allah doğru İnsanları korusun.Yanlış yolda olanlara da Hidayet versin.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Olayı bir tarafından anlarsanız böyle yorum da yaparsınız. Allah korkusu olanların da yaptıklarını görüyoruz
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Oğuz bey sizin bakış açınız ilginç valla ,
        Şair aslında burada ülkemizin insanının güzelliğine vurgu yapmış gibi geldi bana, şükür ki böyle olaylar bizde olmadı halkın sağduyusu hala olaylara hakim , böyle yapmaya yeltenecek olan kanı bozuklara en önce halk cevabı verecektir

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
          Ya da ülkeyi nükleere ikna etmek için yapılmış deniliyor, her halükarda rezillik.
          1970'lerde sanırım Chicago veya New york'da uzun süreli elektrik kesintisi olmuş, bütün marketler yağmalanmış, tecavüz olayları tavan yapmış, 9 ay sonra binlerce çocuk doğmuş. Neyse ki bizde geceye kalmadı düzeltilmesi.
          Burası Türkiye.Allah korkusu olmayan adam tecavüz etmek için elektrik kesintisini mi bekleyecek? Bu olaydan nerelere geliyorsunuz.Bu arıza prokatifte olsa arıza da olsa ciddi bir güvenlik açığı.Zaten Ülkenin sendelemesini bekleyen bir ton kanı bozuk varken, Allah doğru İnsanları korusun.Yanlış yolda olanlara da Hidayet versin.
          Aminnn

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Orjinal yazı sahibi: Onur
            Saat 18:00'ı geçti ve hala birçok yerde elektrik yok.

Konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır ?
            Soru takıları ayrık yazılır
            Konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır ?
            Ayrık değilde, belki ayrı yazılabilirdi , haklısınız..

Sizin elektriğiniz fazla gelmiş gibi

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Olayı bir tarafından anlarsanız böyle yorum da yaparsınız. Allah korkusu olanların da yaptıklarını görüyoruz
              Gerçek manada Allaha inancı olan insanlarla piyon politikacıları karıştırmayın .
              Diğer bir tarafta içinde bir nebzede olsa Allaha inancı olan politikacılarlada inançsız politikacılarıda aynı kefeye koymayın.

İnanç kişinin kalbinde olan bir olgudur / duygudur /sevgidir /bağlılıktır kişinin dış görünüşü ile içini tartamazsınız

Ülkede ki ciddi sorunu garip garip örneklerle de adreslemek yanlış olur ülke bir tane ikinci bir ülkemiz yok ve bu tür ötekileştirme mesajları yerine birleştirici mesajlar yazalım ve ülkemize sahip çıkalım.

İş işten geçtikten sonra ah demek vah demek bir işe yaramıyor

Güçlü Türkiye için hep beraber birlik olalım yeter.

Yorum

Bende Nükleer santral'ın gerekli olduğunu göstermek için yapıldığına inananlardanım.

Yorum

Onur ihtimaller dahilinde olabilir bencede

Bir kaç yıl önce Fransaya kardeşimi ziyarete gittiğimde yol kenarında küçük bir santral gördüm ve sonra internette bakınırken avrupa ülkelerinin içinde en fazla nükleer santralin fransada olduğunu okumuştum 7-8 adet kadar bir ülkenin kalkınması için nükleer santralin faktörü büyük enerji üretimi vaz geçilmez olan enerjinin ucuz ve sürekli olması ne güzel hatta kardesimin bulunduğu şehir merkezi sistemle ısıtılıyor bu değirmenin suyu ekonomik güçten geliyor ekonomik ferahta olan insanlar daha üretken ve daha çevreci daha insalcıl oluyorlar neden ekmek parası için 24 saat çalışmıyorlar hal böyle olunca da ekonomik gücü olan ülkeler ekonomisin de yönetiminde sıkıntılı olan ülkeleri kukla oynatır gibi oynatmaya başlarlar nükleer santrallara en çok itiraz eden ülkelerin başında fransa var

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yorum

Rize kadar güneşi olmayan Almanya enerji ihtiyacının büyük bölümünü güneşten karşılayıp bize nükleeri övüyorsa buna inanmamak lazım. Hele hele saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetine sahip bir millet için nükleer santral felaket olur.

Yorum

Aynı gün Japonya ile nükleer enerji anlaşmasının meclisten geçmesi de manidar.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Verdiğiniz örneğe göre doğru anladım.Lakin sizin beni anlayacağından umudum ve ümidim kalmadı. Türkiye'de de diğer ülkelerden daha az olsada tecavüzcü,vatan haini,hırsız bir sürü kanı bozuk var.Bunların bir olay yapması için verdiğiniz örnekteki gibi bir kaosa ihtiyaçları yok.Memleketimiz örfleri ile insanları ile dünyada BİR tanedir. Ve istisnalar kaideyi bozmaz.Ecdadımızdan aldığımız terbiyeyi,örfü,ilmi çocuklarımıza aktarıp, Allahından korkan,Münafıklıktan uzak ve ebedi Alem için bu Alemde yaşadığı bilinci ile sapık ideolojilerden uzak tutacağız.Tutamazsak verdiğiniz örnekteki gibi tecavüzcü ve gayrimeşru bir nesil peydahlar ki bunu aklı yerinde kimse arzu etmez.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                          Aynı gün Japonya ile nükleer enerji anlaşmasının meclisten geçmesi de manidar.
                          Benge gördüm onu aynen , hemen aksiyon almışlar

Yorum

Rize kadar güneşi olmayan Almanya enerji ihtiyacının büyük bölümünü güneşten karşılayıp bize nükleeri övüyorsa buna inanmamak lazım. Hele hele saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetine sahip bir millet için nükleer santral felaket olur.
                            Almanya Güneş enejisi konusunda lider gözüksede düşünüldüğü kadar ucuz bir teknoloji değil sonuçta üretilen 1 Kw enerji için standartdar diyelim 1 M2 güneş paneline ihtiyaç var tüketilen ve ihtiyaç duyulan enerji için Türkiyenin tamamını güneş paneli ile kaplamak gerekir.

Çayır Türk toplumunun geçmişinden günümüze kadar gelmiş bir yaşantı tarzıdır biz anadolu evlatları olarak çayır çimeni severiz yeşili baharı doğayı severiz ya siz?

Nükleer santralin faydası olduğu gibi zararıda var bu bilenen bir gerçek buna benzer birçok iş var çevreye ve insana zarar veriyor ama yinede yapılıyor burada Nükleer santral ön plana çıkıyor neden diye sormak lazım ?

Yorum

Neden olacak adamlar nükleer santral kurup para kazanacak, milyarlarca dolar

Yorum

Teknoloji sayesinde daha fazla elektrik tüketiminin olduğu ve Mevcut enerjinin nüfus artışı ile beraber ilerleyen dönemlerde yeterli olmayacağı aşikar. Hep Avrupa şurada biz buradayız edebiyatı yapıyoruz.O zaman buyrun çözüm önerin.Fransa nükleer santral demiş Almanya Güneş enerjisi.İkisi de methettiğiniz Avrupa ülkesi. Çözümsüzlük üretmek, bu enerjiye üretmekten çok daha kolay.Sonuçta her ülkenin uzun vadeli programları var.Her alınan karar riskleri ile alınır.Şu anda Nükleer santralimiz yok ama dün yaşadıklarımızdan sonra mevcut durumda da nükleer santral kadar riskli.Biz bu işi yönetebilir miyiz sorunuza bende katılıyorum.Dün adliyeye giren 2 kansızın nükleer santrala girmeyeceğini kimse taahhüt edemez.

Yorum

İşleniyor...
                                X