Aynı şekilde benimde 100 km de 13,8 lt gösteriyor.Bazen denemek adına sakin kullanıyorum ama düşme olmuyor.Çözemedim.
2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz NAMI DİĞER "GEMİCİK" '34 JU 7764'
Abi senden en iyi gazlama dersi alınır. Sen az yakma işleriyle ugraşmazsın
Fatih Hoca ile makasa girersen menisküsler iflas
Hakan hocam biz makas atmayı mısır çarşısından kapalı çarşısı üzerinden beyazıt meydanına olan güzergahta öğrendik en güzel makas dersi orada alınır beyin objeleri çok boyutlu görmeye alışıyor
Oğuzhan sen bana takıl her türlü ekonomi yaptırırız.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Fatih abi ve volkan abi teknolojinin geldigi son nokta)) resmen kokluyorlar onlada bi daniş)
Gökhan herkes bir efsane olarak anılıyor senin efsaneliğini Direkler ve Kara Zindan anlatıyor nerde bir direk görsem nerde bir kara zindan dinlesem hep sen aklıma geliyorsun haha haha haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Fatih abi ve volkan abi teknolojinin geldigi son nokta)) resmen kokluyorlar onlada bi daniş)
Gökhan herkes bir efsane olarak anılıyor senin efsaneliğini Direkler ve Kara Zindan anlatıyor nerde bir direk görsem nerde bir kara zindan dinlesem hep sen aklıma geliyorsun haha haha haha
Aynı şekilde benimde 100 km de 13,8 lt gösteriyor.Bazen denemek adına sakin kullanıyorum ama düşme olmuyor.Çözemedim.
Otomatik vites 2.0 cdti aracım benim de çok yakıyordu.
şanzuman yağını değiştirdim yakıt düştü.
geçen hafta 80 km uzun yol yaptım. 90 km/h sabit hız ile.
4,5 lt/100 km gördüm.
Şehir içi de 10-11 lt civarlarındaydı. 8,5-9 lt arası.
Şanzuman otomatik ise değiştirin yağını.
Bizim memlekette tork konvertörünün içindeki yağı çektirecek makine yok.
bu yüzden 2 defa 4 lt yağ değiştirdim.
Sizin oralarda vardır tahminimce.
haha haha haha
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Oguzhan gel ben san az yakma dersi vereyim
Hakan hocam biz makas atmayı mısır çarşısından kapalı çarşısı üzerinden beyazıt meydanına olan güzergahta öğrendik en güzel makas dersi orada alınır beyin objeleri çok boyutlu görmeye alışıyor
Oğuzhan sen bana takıl her türlü ekonomi yaptırırız.
Yorum