Pardon Şaman abi 125.000 yazacaktım 2 ' yi 0 yazmışım.. bu arada muadil araçlardan biri Elazığ daydı
127.000 olan aynen koltuklar sizin ki gibi deildi.. Tekrardan kazasız belasız iyi günlerde kullan Karatay ı Şaman abi..
Sağ ol Murat kardeşim
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Hayırlı olsun Necmettin bey,
Güle güle kullanın kazasız belasız.
Değerli kardeşlerim benim, iyi temennileriniz için teşekkür ederim
Necmettin Bey hayırlı olsun. Kesinlikle çok güzel araç almışsınız. Ben 3 de kaldım insigniada ancak inanın gözümün kaldığı tek araç sizin aldığınızın muadilleri idi. 4X4 biturbo. Yani bugün insigniaya dönecek olsam kesinlikle bende sizinki gibi bişey kovalarım...
Allah kaza bela vermesin...
Necmettin Bey hayırlı olsun. Kesinlikle çok güzel araç almışsınız. Ben 3 de kaldım insigniada
ancak inanın gözümün kaldığı tek araç sizin aldığınızın muadilleri idi. 4X4 biturbo. Yani bugün
insigniaya dönecek olsam kesinlikle bende sizinki gibi bişey kovalarım...
Allah kaza bela vermesin...
Çok teşekkür ederim Cem Bey. Çoktandır arzu ediyordum, sabır sabır kısmet bugünmüş.
Dün gece Ankara'dan geldim, yeni kasanın suspansiyon, şanzıman ve direksiyon sisteminde
hayli iyileştirmeler olmuş, bu kadarını beklemiyordum. Yalnız, ne yalan söyleyeyim şu satılık
ettiğim araba dizel olsaydı, ne onu satardım, ne de bunu alırdım.Tekrar teşekkür ederim
Yeni aracınız hayırlı olsun Şaman Bey. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum