Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonunda Yeni Bir Araç Siparişi verdim... :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sonunda Yeni Bir Araç Siparişi verdim...

Doğrudur. diğer araçlara baktım civic astra jetta dizelleri bile 70-80 bin insigniada ötv indirimli almama rağmen 1.5 yılda 10 bin tl gibi bir zararım oldu bizler parayı kolay kazanan insanlar değiliz o yüzden onuda değerlendirmem lazım

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
    Hayırlısı olsun
    Her an satabilirmişsiniz gibi tercih yapmışsınız ki doğrudur
    Yoksa forumda yeni 1.6 170hp otomatik cosmo 74 bin TL satılık veren var
    Şahsen beklentilerim çok yüksekti Passat'dan lakin DSG ve Hayalet gösterge olmadan benim için tam bir hayal kırıklığı ,
    Kazasız belasız iyi günlerde kullanın
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Hayirli olsun ama en azindan comfortline olsaymis iyiymis
      F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Doğuş grubu ya da garanti bankasında üst düzey yönetici olarak çalışan yakınınız varsa araya koyun mutlaka. Kuzenim 6 ay sıra verdikleri nar kırmızısı dsgli sunrooflu passatı torpille 25 günde getirtti. Doğuşun sıra olayı pazarlama stratejisinden ibaret.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Hayırlı olsun aracı aldıktan sonra o jantlardan direk kurtulun derim bizim mahallede aldı birisi araba acayip büyük lastikler oyuncak gibi duruyo altında en az 19" olmalı jantlar.. tekrar hayırlı olsun
          İNSİGNİA'sız

Yorum

Ankara konya yolunda doğuş otonun büyük deposu var valla her çeşit araba var hemde her renk fakat sanırım sizin araç gelinceye kadar zam gelecek ve size yansıtacaklar bu bir pazarlama taktiği diye düşünüyorum aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
            İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
            2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun,
              Yeni Passat beğendiğim bir araba fakat yukarıda da denildiği gibi en azından bir comfortline olmalı
              Jantlar değişir hadi bir şekilde de trendin koltuklarını hiç beğenmiyorum
              1.4 tsi 125 hp için de güzel yorumlar okumuştum, yakıtı da güzel olur, şimdiden güle güle kullanın
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazadan beladan muhafaza buyursun.

ben de arkadaşların görüşüne katılıyorum. comfort olsa daha iyi olurmuş.

bir de anlamadığım bir şey: ne yani benzinli modellerde de mi sıra varmış?
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

evet mayısta 1 tane araç geliyor diğerleri ağustosta Comfortline bende isterdim ama Bütçe meselesi beni fiyatı ve yakıtı cezbetti + passatta güvenlik özellikleri standart trend den higha kadar
                  Orjinal yazı sahibi: bilgecem
                  Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazadan beladan muhafaza buyursun.

ben de arkadaşların görüşüne katılıyorum. comfort olsa daha iyi olurmuş.

bir de anlamadığım bir şey: ne yani benzinli modellerde de mi sıra varmış?

Yorum

Hepiniz Sağolun, bakalım arkadaşlar nasipten ötesi yok neyle karşılaşacağız...Allah Hayırlısını Nasip Etsin...

Yorum

Sipariş almaya başladılar demek.
                      Geçen ay sipariş vermeye gittik sipariş almadılar.Sonradan dolaylı yollardan öğrendik ki üst sıralar için elemana 500 tl koklatmamız gerekiyormuş. haha
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

vallahi bende aradığımda araç yok dedi bi sorgulatayım tekrar dedi sorgulattı 2 tane araç gelmiş mayıs ayına birini almışlar sistemden dedi otomatik olanını bende dedim diğerinide bana ayır Nasip...
                        Orjinal yazı sahibi: Insignia
                        Sipariş almaya başladılar demek.
                        Geçen ay sipariş vermeye gittik sipariş almadılar.Sonradan dolaylı yollardan öğrendik ki üst sıralar için elemana 500 tl koklatmamız gerekiyormuş. haha

Yorum

Malesef Yükseklerde Oturan Tanıdıklarım yok

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                          Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Doğuş grubu ya da garanti bankasında üst düzey yönetici olarak çalışan yakınınız varsa araya koyun mutlaka. Kuzenim 6 ay sıra verdikleri nar kırmızısı dsgli sunrooflu passatı torpille 25 günde getirtti. Doğuşun sıra olayı pazarlama stratejisinden ibaret.

Yorum

İşleniyor...
                          X