Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonunda Yeni Bir Araç Siparişi verdim... :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sonunda Yeni Bir Araç Siparişi verdim... :)

Selamlar Arkadaşlar,

Bilindiği üzere aracımı sattım; yeni bir araç bakmaya başlamıştım, ilk tercihim Ford Kuga idi Kugayı tercih etmemin nedeni 4x4 ve otomatik olmasıydı( Diğer Suv benzeri araçlar beni pek cezbetmiyor normal otomobil gibi 2 çeker olmaları beni sedan araçlara yönlendiriyor tabiki Bu Bir Zevk Meselesi ) fakat temiz 2. el bulamamam ve 0 km sininde 78000 tl ye gelmesinden kaynaklı 0 kmnin kaybedeceği değeride göz önüne alarak; tabiki Eşiminde 2. el araçlara pek ısınamaması nedenlerinden Şimdilik Kuga Aşkımdan vazgeçip( Kış yaklaşırken yine içimde kıpırdanmalar başlayacaktır ...) Dün gidip mayıs ayının ortasında gelecek olan VW Passat 1.4 TSI, 125 HP, Trendline Donanım, Saf Beyaz Araca Kaparo verdim...Passatı tercih etmemin sebebi değerini daha çok koruyor olması ve hızlı satılabilir bir araç olmasıdır. Bakalım İnşAllah Hayırlısı Neyse o Olsun...

Araç Linkteki Aracın Aynısıdır...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2901405/detay/
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Ynt: Yeni Araç Siparişi Hk.

Hayırlı olsun,Kuga Passat'tan daha iyi bir tercihti bence.Hem 1.4 125 bg hem de trendline donanım ve aynı fiyat... Ford da değerini çok kaybeden bir araç değil. 2.el değeri de yüksek. Ben takip ediyorum da 2013 Selective 85.000 TL'den aşağı yok.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ynt: Sonunda Yeni Bir Araç Siparişi verdim...

Evet ama alan da yok, ve 10 000tl az bir zarar değil ayrıca 0 kmleri aynı fiyat değil Passatın bayideki fiyatı 68000 tl civarı olacak + Donanım olarak trendline passatta sadece ufak tefek oyuncaklar yok güvenlik ve konfor donanımları standart... 2. el kuga da pek temiz bulamadım 14-15 bindeki araçlar temiz yazıyorlar gidiyorsun bakmaya koltuğu yıpranmış sağı solu çizik diyorki fotoyu 1 ay önce çekmiştim falan filan açıkçası birazda bıktım aramaktan... hayırlısı buna biraz binip babama bırakırım biliyorsunuz diğer aracımda satılık volvo s40 onu da satıp belki bir Kuga Alabilirim Hayırlısı neyse o olsun artık...

Orjinal yazı sahibi: tornado
      Hayırlı olsun,Kuga Passat'tan daha iyi bir tercihti bence.Hem 1.4 125 bg hem de trendline donanım ve aynı fiyat... Ford da değerini çok kaybeden bir araç değil. 2.el değeri de yüksek. Ben takip ediyorum da 2013 Selective 85.000 TL'den aşağı yok.

Yorum

Hayırlısı olsun
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı olsun

Yorum

teşekkürler bülent abi
            Orjinal yazı sahibi: Seyyah
            Hayırlısı olsun

Yorum

Sağolun Sizde passat b8 kullanıyorsunuz...genel olarak aracın yapısından memnun musunuz?
              Orjinal yazı sahibi: kobe1453
              Hayırlı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                Evet ama alan da yok ayrıca 0 kmleri aynı fiyat değil bayideki fiyatı 68000 tl civarı olacak + Donanım olarak trendline passatta sadece ufak tefek oyuncaklar yok güvenlik ve konfor donanımları standart... 2. el kuga da pek temiz bulamadım 14-15 bindeki araçlar temiz yazıyorlar gidiyorsun bakmaya koltuğu yıpranmış sağı solu çizik diyorki fotoyu 1 ay önce çekmiştim falan filan açıkçası birazda bıktım aramaktan... hayırlısı buna biraz binip babama bırakırım biliyorsunuz diğer aracımda satılık volvo s40 onu da satıp belki bir Kuga Alabilirim Hayırlısı neyse o olsun artık...

Hayırlısı olsun. Kuga çok yakıyormuş,bir de otomatiği hızlanırken çok bağırıp az hızlanıyormuş.
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Vallahi Kullandığım kuga güzeldi onun muadili yok bence yakıt olarak fazla olabilir ama benzinli 180 hp otomatik araçlarla aynı yakıyor daha fazlası yok
                  benim tercihimi şekillendiren temiz 2. el bulamamam ve passatında değer kaybetmemesi...Hayırlısı neyse o olsun...
                  Evet ama alan da yok ayrıca 0 kmleri aynı fiyat değil bayideki fiyatı 68000 tl civarı olacak + Donanım olarak trendline passatta sadece ufak tefek oyuncaklar yok güvenlik ve konfor donanımları standart... 2. el kuga da pek temiz bulamadım 14-15 bindeki araçlar temiz yazıyorlar gidiyorsun bakmaya koltuğu yıpranmış sağı solu çizik diyorki fotoyu 1 ay önce çekmiştim falan filan açıkçası birazda bıktım aramaktan... hayırlısı buna biraz binip babama bırakırım biliyorsunuz diğer aracımda satılık volvo s40 onu da satıp belki bir Kuga Alabilirim Hayırlısı neyse o olsun artık...

Hayırlısı olsun. Kuga çok yakıyormuş,bir de otomatiği hızlanırken çok bağırıp az hızlanıyormuş.

Yorum

Passat güzelmiş ama o nasıl bir jant, arabayı resmen öldürmüş bence, 16 inç mi?
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sağolun Sizde passat b8 kullanıyorsunuz...genel olarak aracın yapısından memnun musunuz?
                      Orjinal yazı sahibi: kobe1453
                      Hayırlı olsun
                      Genel olarak memnunum bence güzel otomobil

Yorum

evet ben onları kışlık olarak kullanmayı düşünüyorum yazlık başka jant almayı düşünüyorum...
                        Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                        Passat güzelmiş ama o nasıl bir jant, arabayı resmen öldürmüş bence, 16 inç mi?

Yorum

Klasik ama mantıklı bir seçim olmuş.Kazasız, belasız, cezasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun...

Yorum

sağolun amin inşallah allah kaza bela vermesin hiçbirimize
                            Orjinal yazı sahibi: sirius
                            Klasik ama mantıklı bir seçim olmuş.Kazasız, belasız, cezasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun...

Yorum

Hayırlısı olsun
                              Her an satabilirmişsiniz gibi tercih yapmışsınız ki doğrudur
                              Yoksa forumda yeni 1.6 170hp otomatik cosmo 74 bin TL satılık veren var
                              Şahsen beklentilerim çok yüksekti Passat'dan lakin DSG ve Hayalet gösterge olmadan benim için tam bir hayal kırıklığı ,
                              Kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Yorum

İşleniyor...
                              X