Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Peugeot 508 düşünceleriniz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Peugeot 508 düşünceleriniz

Orjinal yazı sahibi: Emre52
    Orjinal yazı sahibi: OnurKo
    Orjinal yazı sahibi: Emre52
    Suanda 508 allure kullanıyorum 2013.Vites geçişleri biraz yavas ve bazen ne yapacagını şaşırıyor manuel modda biraz daha iyi spor +manuel kullanımda cok daha seri vites değişimine ve devirli sürüş yaşatıyor.18 jant ve kışlık lastikler var bu halde biraz sert insigniadan yumusak orta sert diyelim.Kapılardan ses alıyor camla döşeme arası açık oldugu için sanırım sanki çift cam koymuşar da sonradan tek cama döndermişler gibi. 60 bin'e allure bulduysanız temizse hava da kara da alın derim, hatta siz düşünmezseniz bana bile yönlendireblirsiniz.Fikir olması açısından bir kaç resim atıyorum.Merak ettiğin varsa sorabilirsin
    Aracı Cumartesi günü gittim gördüm. 2013 model 40.000km de beyaz, içi bej deri, sunroof hariç full.. Aracın dışı için bişey diyemem ama içi, görünüş, genişlik ve konfor açısından çok iyi. Evet yine dediğiniz gibi vites geçişleri hissestiriyor ama Toyota MMT şanzumandan bence kat kat daha iyi.. Emre bey size gelince.. Aracınızdan memnun musunuz ? Uzun Yol Performansı ? Otomatik Şanzuman başınızı ağrıttı mı hiç ?
    Allur donanımını alırken Jbl ses sistemine 18 jant ve alarm sistemine bakın bir de iç ışıklandırması (klima paneli klima sayıları ) beyaz olmalı ufak tefek detaylardır.Uzun yol sıkıntısız zaten 4. vitesten itibaren sarsıntı ve gecıkme azalıyor yok denecek kadar az.Bızım araç suan 33 binde 30 bin bakımında baskı değişti garantiden.190 a kadar tıkanmadan hızlanıyor 0-100 yavaş ama 100den sonrası çok daha iyi manuel sportta kullanırsanız 0 100 de iyileşiyor ayrıca yazılım yapılabiliyor.Bakımları 15binde bir.Eğer baktığınız araç temizse o rakamlara gözü kapalı alın
    Araç sizin aracınız aynısı sunroof hariç.. Bahsettiğiniz klima panelindeki sayıların ne renk olduğunu göremedim sabah gidip baktığım için.. Ses sistemi çok iyidi, yanlız kolonların hiç bi yerinde JBL yazısı yoktu.. Aracaba sizinkinde varmı böyle bir yazı?.. Birde ortalama servis ücretleri ne kadar ? Aracı şuan kuaföre vermişler. Cuma günü resimleri bana göndericek. Gönderdiği zaman burda paylaşırım.
    2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

Sayın OnurKo,

Yazdıklarını çok takip etmedim ama aklımda ''sürekli araç arayan,kararsız'' biri olarak yer etmiş siniz.Yanılıyor muyum ?Bu siteye üye olduktan sonra bir araç sahibi olabildiniz mi ?
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
        Sayın OnurKo,

Yazdıklarını çok takip etmedim ama aklımda ''sürekli araç arayan,kararsız'' biri olarak yer etmiş siniz.Yanılıyor muyum ?Bu siteye üye olduktan sonra bir araç sahibi olabildiniz mi ?
        Sayın OnurKo,

Sayın OnurKo,

Evet, imzamda yazdığı gibi.. O araç malesef hiç insignia' ya nasip olmadı.

Yorum

http://hizliresim.com/BZkgXg
          http://hizliresim.com/8lJoln
          http://hizliresim.com/zmbqm7
          http://hizliresim.com/rg7vVa
          http://hizliresim.com/JpvBkn

Aracı 10gün önce aldık... 508 1.6 e-HDI Allure 120HP auto6r Modeli. Arac'ın donanımlarını tam çözemesemde şuana kadar çok memnunum. Açıkcası babamın aracı olan VW CC' den tek eksiği otomatik vitesi ve performansı. Artısı bile var diyebilirim . Otomatik vitesi bahsedildiği gibi kötü değil... Sadece 2. vitesten 1.vitese düşdüğü zaman hissetiriyor. Uzun yolada çıkma fırsatım oldu. 180-190 gibi hızlara tıkanmadan çıkabildi. Ama keşke 2.0 motor olsaydı dediğiniz oluyor .

NOT: RESİMLERİN BOYUTUNU AYARLAYAMADIĞIM İÇİN LİNK İLE PAYLAŞTIM..

Yorum

Hayırlı olsun...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

Çok güzel görünüyor. Hayırlı olsun.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hayırlı olsun, güzel görünüyor. Konsol cok Hoşuma gitti

Yorum

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız keyifle binin aracınıza..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Tesekkur ederim saolasin.

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın 508 iyi araç ben 115 beygir biliyordum 1.6 dizeli 120 likleride mi varmış alala

Yorum

Bugün park halinde olan aracıma hırsız, polis kovalamasında hırsızın vurmasıyla sağ taraf mahvoldu. Yaklaşık 9-10Bin Lira' lık hasar gözüküyor. Sağ arka kapı büyük ihtimal değişicek, sağ ön kapı değişebilirde, boyanabilirdi. Ön sağ tampon ve arka sağ tekerliğin üstü içeri göçtü. Allah bunların belasını en kısa sürede fazlasıyla verir inşallah.. Ülkede çok pis insanlar dolu.. allah sonumuzu hayır etsin.

Yorum

Çok geçmiş olsun; ben çok sayıda peugeot kullandım, hepsinin de başına bir iş geldi, o yüzden ben peugeotlara kaza çeken marka diyorum. Geçen gün sigortacım da citroen ve peugeotların primleri yüksek çıkıyor çünkü kaza oranları yüksek demişti.
                                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                                X