Şanzımana zamanla alışıyorsunuz belli bir süre sonra ne zaman gaza basmanız gerektiğini anlayınca çok da rahatsız etmemişti beni aslında (c4 eHDİ da kullanmıştım)
2011 yılında lansmanından bir kaç ay sonra 508 almıştım ama benimki THP otomatikti 1 sene kullanıp sattım araçla ilgili hiç bir arıza veya sorun hatırlamıyorum keşke satmasaydım dediğimde çok olmuştur
Peugeot ve citroen aslında aynıdır, kalite diğer markalara göre çok da düşük değildir benzerdir, tek hataları bence araçlarında yeteri kadar izolasyon kullanmıyorlar, lastik uğultusu vs oluyor, biraz süspansiyonları gereksiz sert, bir de sacları çok ince olmamasına rağmen kapı kapanma sesleri falan tok değil, teneke gibi.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Peugeot ve citroen aslında aynıdır, kalite diğer markalara göre çok da düşük değildir benzerdir, tek hataları bence araçlarında yeteri kadar izolasyon kullanmıyorlar, lastik uğultusu vs oluyor, biraz süspansiyonları gereksiz sert, bir de sacları çok ince olmamasına rağmen kapı kapanma sesleri falan tok değil, teneke gibi.
Bu yoruma citröen'i de dahil ediyorsaniz karşı çıkıyorum. Çünkü tek hataları diyerek çoğul'u başlattınız oleyy ihihi ihihi ihihi
Lastik uğultusu ve izolasyon kullanımıyor lar mı ? C5 segmentinde dizel olmasına ramen en sessiz araçtır. Aynı zamanda lamine cam mevcut olup lastikleri ekipman olarak michelindir. Ben böyle sessiz araç görmedim... Tabi bu fiyat bazında. Süspansyonları da mercedes ortak üretim olup uçan halı konforu misali bir araçtır. 508/ süspansyonunu bilmyorum ama aynı olduklarını duydum.
Ben uzun süre peugeot 308, 3008 kullandım ve şimdi de citroen cactus kullanıyorum; 3008 idare ederdi ama 308 ve cactus'ün süspansiyonu gibi facia bir süspansiyon görmedim, sanki amortisör yay falan yok direkt şaseye lastik takmışlar. Doğrudur c5'e bindim o fena değildi izolasyon konusunda. Süspansiyon konforu da iyi sayılırdı.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Suanda 508 allure kullanıyorum 2013.Vites geçişleri biraz yavas ve bazen ne yapacagını şaşırıyor manuel modda biraz daha iyi spor +manuel kullanımda cok daha seri vites değişimine ve devirli sürüş yaşatıyor.18 jant ve kışlık lastikler var bu halde biraz sert insigniadan yumusak orta sert diyelim.Kapılardan ses alıyor camla döşeme arası açık oldugu için sanırım sanki çift cam koymuşar da sonradan tek cama döndermişler gibi. 60 bin'e allure bulduysanız temizse hava da kara da alın derim, hatta siz düşünmezseniz bana bile yönlendireblirsiniz.Fikir olması açısından bir kaç resim atıyorum.Merak ettiğin varsa sorabilirsin
Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Suanda 508 allure kullanıyorum 2013.Vites geçişleri biraz yavas ve bazen ne yapacagını şaşırıyor manuel modda biraz daha iyi spor +manuel kullanımda cok daha seri vites değişimine ve devirli sürüş yaşatıyor.18 jant ve kışlık lastikler var bu halde biraz sert insigniadan yumusak orta sert diyelim.Kapılardan ses alıyor camla döşeme arası açık oldugu için sanırım sanki çift cam koymuşar da sonradan tek cama döndermişler gibi. 60 bin'e allure bulduysanız temizse hava da kara da alın derim, hatta siz düşünmezseniz bana bile yönlendireblirsiniz.Fikir olması açısından bir kaç resim atıyorum.Merak ettiğin varsa sorabilirsin
Aracı Cumartesi günü gittim gördüm. 2013 model 40.000km de beyaz, içi bej deri, sunroof hariç full.. Aracın dışı için bişey diyemem ama içi, görünüş, genişlik ve konfor açısından çok iyi. Evet yine dediğiniz gibi vites geçişleri hissestiriyor ama Toyota MMT şanzumandan bence kat kat daha iyi.. Emre bey size gelince.. Aracınızdan memnun musunuz ? Uzun Yol Performansı ? Otomatik Şanzuman başınızı ağrıttı mı hiç ?
Aracı Cumartesi günü gittim gördüm. 2013 model 40.000km de beyaz, içi bej deri, sunroof hariç full.. Aracın dışı için bişey diyemem ama içi, görünüş, genişlik ve konfor açısından çok iyi. Evet yine dediğiniz gibi vites geçişleri hissestiriyor ama Toyota MMT şanzumandan bence kat kat daha iyi.. Emre bey size gelince.. Aracınızdan memnun musunuz ? Uzun Yol Performansı ? Otomatik Şanzuman başınızı ağrıttı mı hiç ?
Allur donanımını alırken Jbl ses sistemine 18 jant ve alarm sistemine bakın bir de iç ışıklandırması (klima paneli klima sayıları ) beyaz olmalı ufak tefek detaylardır.Uzun yol sıkıntısız zaten 4. vitesten itibaren sarsıntı ve gecıkme azalıyor yok denecek kadar az.Bızım araç suan 33 binde 30 bin bakımında baskı değişti garantiden.190 a kadar tıkanmadan hızlanıyor 0-100 yavaş ama 100den sonrası çok daha iyi manuel sportta kullanırsanız 0 100 de iyileşiyor ayrıca yazılım yapılabiliyor.Bakımları 15binde bir.Eğer baktığınız araç temizse o rakamlara gözü kapalı alın
Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!
Yorum