Merhaba. Peugeot 508 kullanan varsa biraz bilgi verebilir mi ? önümüzdeki hafta inşallah 1.6 otomatik e-Hdi allure modelini almaya gideceğiz..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Peugeot 508 düşünceleriniz
Collapse
X
-
Ynt: Peugeot 508 düşünceleriniz
Ben kullanmıştım otomatiği gerçekten çok kötü ama dizel motorun yakıt tüketimi başarılıSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
C5 e-Hdi kullanmıştım 8 ay kadar. e-Hdi genel olarak başarılı motor olsa da mcp şanzıman ile birleşimi rezalet. Ekonomik olarak sorun olmasa da vites geçişleri, yığılmalar ve belli başlı uğultular işin rengini değiştiriyor. 3. vites 5 veya 6. vites de şanzıman uğultuları mevcuttu ve bu da bir çok mcp şanzımanın kronik sorunu halindeymiş.
Bana kalırsa yakıt çok çok sorun değilse zaten fazla tüketimi olmayan THP manuel seçeneğini düşünün.
CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Yorumlariniz icin tesekkurler. Bende duydum sanzuman gecisleri sarsintili diye. Yeterki bize sorun cikartmasin.. Acikcasi eve 2.arac olarak alinicak ve uzun yolda kullanilacak. Insallah pisman olmayiz. Ilk peugeot deneyimi olucak2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure
Yorum
-
Şanzıman geçişlerine alışırsınız. Fakat, uğultulu bir şanzımana sahip araca denk gelirseniz uğraşır durursunuz. Dikkatli inceleyin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Auto6r sorunsuz,yakıt tüketimi güzel,vites geçişleri kötü tam otomatik olmayan bir şanzımandır.Özellikle 1 ve 2. Vites geçişlerinde öne doğru bir selam verirsiniz.Vites kararsızlığı had safadadır.Olmadık yerde 2. Vitese atıp arabayı durdurup 1. Vitesi bekletebilir.508 içinse karışık duygular içindeyim.
Yorum
-
Benim dikkatimi çeken otomatikte 270 olan torku manuelde 240a düşürmeleriydi. Bir de yanlış hatırlamıyorsam boş ağırlık 1400 kg civarı. Dizel motorla rahat yürüyeceğini düşünüyorum. Mesela bu motor insigniada yetersiz kalırdı.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981Şanzıman geçişlerine alışırsınız. Fakat, uğultulu bir şanzımana sahip araca denk gelirseniz uğraşır durursunuz. Dikkatli inceleyin.
Bu arada sirket aracimiz vardi 1.4 Dizel Toyota. MMT sanzumandan daha kotu olamaz heralde peugeot' nunki2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OnurKoOrjinal yazı sahibi: aton1981Şanzıman geçişlerine alışırsınız. Fakat, uğultulu bir şanzımana sahip araca denk gelirseniz uğraşır durursunuz. Dikkatli inceleyin.
Bu arada sirket aracimiz vardi 1.4 Dizel Toyota. MMT sanzumandan daha kotu olamaz heralde peugeot' nunkiCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
Yorum