Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ruhsatin fotokopisini gondermek riskmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ruhsatin fotokopisini gondermek riskmi

Orjinal yazı sahibi: denz
    Bankaya göre, kişinin durumuna göre değişiyor galiba. Mesela bazı bankalarda kamu personeline özel ıvıra zıvıra özel ihtiyaç kredileri olabiliyor. Tercih meselesi.

Emre destek kuvvet lazımsa bir telefona bakar hiho hiho hiho . Hayırlısı olsun bekleriz burlarada cool
    saol kardesim saol
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ikinci el araç alım satımında ruhsat fotosu özellikle whatsapp vs yollarla gönderilir oldu.Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama araca baktırmadan kredi başvurusu yapması biraz ilginç geldi bana.Hayırlı alışverişler olsun...

Yorum

Asla gondermem. Parasi pesin gelsin efenim
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arac dedigim motorsiklet yani bu mtr isleri boyle oluyir bi tanidik mtr bakar okey alirsa gelir alir gider araba gibi cok bakilacak bisey yok yani
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hm.. Nispeten daha guvenli sayilabilir. Ruhsat bilgilerinde sahtecilik ve dolandiricilik haberleri oludukca ruhsat fotokopyasini yollamiyorum artik.
            Banka kredi icin talep ediyor ama gel gor araci motoru. Begen. Sonra beraber gidelim bankaya krediyi basvur derim. Alicinin isine gelmez se benim hic gelmez diye dusunurum.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
              Arac dedigim motorsiklet yani bu mtr isleri boyle oluyir bi tanidik mtr bakar okey alirsa gelir alir gider araba gibi cok bakilacak bisey yok yani
              Emre kardeşim yazdığımı okumadın bence en sağlam yol kredi çekeceği banka temsilcisiyle irtibata geç ona direk yolla

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
              X