Ynt: Yaşanılası şehir? "İstanbul"
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yaşanılası şehir? "İstanbul"
Collapse
X
-
Bence istanbul yaşanılası şehir sıralamasında ancak; ağrı hakkari, bitlis, van, nevşehir, şırnak, erzurum vs ile yarışır. Ama dünyanın en güzel şehirlerinden biridir o ayrı. En güzel şehir olması başka yaşamaya uygun şehir olması başka.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Net değil fakat İstanbul'a hatta Tekirdağ tarafına doğru iş aş eş için göçebilirim. Bunu da buradan yazıya dökmüş olayım. Gün gelir bir alıntı yaparım vayy be içime doğmuş derim
"İstanbul gezmelik muhteşem bir şehir"
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Istanbul parayı kazandıktan sonra kacilacak bir yer oldu bence..
Artık nefes alınmıyor,maalesef ben iyi taraflarını göremiyorum artık..
Dipnot :Insigniateam dışında tabikiGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Ben acizane İstanbul'u iyileşmesi mümkün olmayan hastalığa benzetiyorum. Yani bir kere bulaştımı bu hastalık vazgeçemiyorsunuz. Ne kadar şikayet etseniz, ahu zar etseniz de yumurta Kapıya dayanınca İstanbul dan vazgeçemiyorsunuz.
Ben Istanbuldan taşınayım diye memleketten bir ev bile aldım ama iş ciddileşince evi sattım istanbuldan borçlanarak Istanbuldan ev aldım. Gidemedim gidemiyorum
Aslında sevmeye başladım galiba. Galiba değil seviyorum istanbulu.
Nasıl sevilmesin. Alem seviyor.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Şöyle bir dize vardı.
"İstanbul benim canım, vatanım da vatanım..."
Bir dizede de
"Güleni şöyle dursun ağlayanı bahtiyar"MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum