Duyuru

Collapse
No announcement yet.

alfa romeo guiletta alım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: alfa romeo guiletta alım

60 bin min değeri var aracınızın,guiletta istiyorsanız 55-60 bin arasıda rahatlıkla bulabilirsiniz,guiletta denilen araç sınıfının en iyi yol tutusuna sahip bir araçdır,hatcback araç alıcak olsam ilk sıradaki araç 170lik bir guilettadır
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Guiletta nın arkasına hayranım.
      Aynı şeyi ön far yapısı için düşünemiyorum. bu da tabi kişisel.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

e46 3.23i cabrio cok temiz buldm 55000 lstlyor

Yorum

linkini paylaşın bakalım ben de eski kasan bmw'leri çok severim.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: patcute
            e46 3.23i cabrio cok temiz buldm 55000 lstlyor
            Kardeşim sana kolay gelsin,sen önce ne almak istediğini bi kesinleştir,sonra yorum yaparız.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlar ben alfaya baya bindim bide servisten bakımları fiyatını öğrenin öyle arabaya nalet olsun insignia sesli diyorlar ya o tambi traktör gidişine diyecek lafım yok ama bi alfayla insignia bahsettiğiniz araç bi deyil bana göre ben okadar fark vermem okadar fark versem yine yeni insignia alırım ama zevk meselesi

Yorum

bir tanidikta varmis ondan

Yorum

dizel arac istemiyorum bana hitap etmiyor zaten sirkette vergiden dusucegimiz icin. opel bana surus zevki malesef vermedi 140lik otomatik araci bir 122 golf e kafa tutamiyor gibi geliyor belki sadece his belki dsg farki ama benim hislerim bu keske isinabilseydim. alfa surus profili hosuma gitti gercekten bakimda buyuk dert degil o da sirketten. ben az olan arac dikkat ceken arac seviyorum farkli olmali arac benim icin insignia ben yolda cok gorunce beni uzuyor ustune 10 15masraf yaptiricakti bana o nedenle verdik araci. alfa gidisi dis tasarimi (makyajdan sonra ic te topladi biraz) hosuma gidiyor. vw hayraninolmama ragmen golf e binmek beni cezbetmedi alfa ya giderken bu e46 lr onume gelince olur mu acaba dedim araclar ciddi temiz cabrio mersinde olmanin etkisi 3.23 arkadan itisin hissi sagolsun ve ustune pra koymicak olmam kafami karistirdi. insignia evet guzel tekrar diyorum sadece bana hitap etmedi is haytina yeni atildim memlekete dondum kendimi evlenmis aile babasi hissetmeye basladim yigenimle birlikte belkide sadece ondan dolayi.

Yorum

Yok mu eski alfistlerden bi ara malum sitedeki tüm 156 ları ezbereydim ahh alfa nereden nereye... giulia çıkıyodu yalan oldu koca alfanın d segmenti boşta kaldı.Eski günlerine dönmesini dört gözle bekliyorum.Her otomobilseverde ayrı bir yeri vardır...

Yorum

İşleniyor...
                    X