merhaba herkese insignia 2.0 2012 makyajsız otomatik 130luk var bildiğini gibi ancak aracın gidişi vitesin istediğim performansta olmaması filan derken aracın sürüşü beni tatmin etmedi. aileme anneme araç bakarken fiat 500L bakmaya karar verdim o sırada kendisi ile karşılaştım 2014 makyajlı ay beyazı(mavi gri arası bir renk) 1.4 170hp 2bın km de guiletta insignia tavanda yarım bıya var tavana cisim düşmesinden dolayı sunroof arkasındaki bölüm boyalı 44bin de 52 gibi bir fiyat sayıyorlar üstüne 18bin istiyorlar 15 16ya düşerler diyorum 67 68 yani sürüşünü çok beğendim. insignia için az mı denmiş sizce alfa nasıl yorumlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
alfa romeo guiletta alım
Collapse
X
-
Ynt: alfa romeo guiletta alım
İnsignia üzerine 18 bin vererek guiletta mı ?? Aracınıza chip tunning yaptırın daha iyi. Birkere alfa eski alfa değil. fiat bravo üzerine kalıbı değiştirilmiş hali. Ve kaliteside aşşa yukarı ortada. Biri C biri D segmenti. ) Kişisel görüşüm tabi bu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981İnsignia üzerine 18 bin vererek guiletta mı ?? Aracınıza chip tunning yaptırın daha iyi.
Birkere alfa eski alfa değil. fiat bravo üzerine kalıbı değiştirilmiş hali. Ve kaliteside aşşa
yukarı ortada. Biri C biri D segmenti. ) Kişisel görüşüm tabi bu.
2012 model 2.0 cdti 130 hp araç için 52 bin teklif eden tam dayaklıkmış.
Ford'un fiestası bile o paraya alınmıyor, dalga geçer gibi fiyat verilmiş.
Siz arabanızı kendiniz satın en iyisi, elinize geçecek nakite göre araba
bakın,naçizane tavsiyem
Yorum
-
Giulietta Fiat'ın yeni Compact platformdaki ile aracı ve dinamikleri çok başarılı. Ama 2010 da yola düştü bunu unutmamak lazım.
Alfa marka olarak ikinci elde İnsignia'dan da daha zor gider.
Dolayısı ile 70 bin TL ye 2000 km yerine kesin bakmışsınızdır da aşağıdaki gibi seçenekler de araştırılabilinir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95510455/detay
eğer maksat performans ise Insignia 1.6 Turbo alın .
Yok segment düşecekseniz
aileden ayrılmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92629105/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98620964/detay
Yorum
-
2,0 130 hp otomatik dizel motor değil mi? Turbosuz dizel olur mu ?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton1981İnsignia üzerine 18 bin vererek guiletta mı ?? Aracınıza chip tunning yaptırın daha iyi. Birkere alfa eski alfa değil. fiat bravo üzerine kalıbı değiştirilmiş hali. Ve kaliteside aşşa yukarı ortada. Biri C biri D segmenti. ) Kişisel görüşüm tabi bu.
İlk çıktığı dönemde, yol tutuşu ve şasi tepkileri konusunda takıntılı olan İngiliz test editörleri, aracı C sınıfında referans olarak aldıkları Ford Focus'a nihayet ciddi bir rakip çıktığını yazacak kadar beğenmişlerdir.
Önce Fiat Stilo'da ve onu takiben Fiat Bravo ve Lancia Delta'da kullanılmış olan "Fiat Compact" platformunu kullandığı doğrudur, ancak Fiat grubu Giulietta'nın geliştirilme sürecinde 100 milyon Euro'luk ek harcama ile bu platformun yeniden tasarlamış, yeni tip bir McPherson stili ön süspansiyon sistemi ve Bravo-Delta'da olmayan çok kollu bağımsız bir arka süspansiyon sistemi geliştirmiştir. Sonuçta ortaya çıkan platform da eskisi ile pek benzerliği kalmamış, adına da "C-Evo" denmiş yepyeni bir platform olmuştur.
Sınıf farkı dışında, Opel ile kıyaslanmasında bana göre bir sıkıntı olmayan bir otomobildir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: aton19812,0 130 hp otomatik dizel motor değil mi? Turbosuz dizel olur mu ?
Guilletta fiat bünyesinde osla da belli farklılıklarla ayrılıyor. Kusurabakmayınız. Özür dilerim.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
ben insignia ya ısınamadım nedense yazılım atsam bile 170 olan insignia alfa dan çok daha yavaş kalıcakkı alfa yazılımla 215oluyor. sürüş dinamiği çok hoşuma gitti alfa nın makyajlandı alfa içini filn biraz düzelttiler evet malzeme kalite farkı var bazı yerlerde kaçmışlr fiyattan ama bilemedim babam bir tanıdıga 55e vermiş benim insignia yı şimdi haber geldi alternatif bakıyorm otomatik albenisi olan araçlar f30 3 dedim mersinde 10 arabadan 11 i o nerdeyse ve sürücü profili çok vasat
Yorum
-
Valla bende bravo vardı 1.6 Multijet açıkçası memnun değildim malzeme kalitesi yol sesi vs sattıktan sonra guilettA baktım ama içi aynı olunca o kadar verip almayim dedim guilettanın gidişi güzel tüketimi fazlar insignia üzerine 20.000 tl verilecek bir araba değil ben olsam 1.6 turbo insignia Alıp 18.000-20000 tlyi benzin parası yapardım çünkü guilettanında 2. Eli kötü ama tercih sizin
Yorum
-
insignia'nın fiyatı öldürülmüş bence. 52 bine 2012 ve dizel insignia diyorsunuz, ben şuan kendi aracımı satılığa çıkarsam acil nakit ihtiyacı dışında 65.000 civarı isterim.
Edit: Şaman abiye katılıyorum.
Yorum
-
Arkadaş insignia ya ısınamamış. biturbo osla da belki ısınamayacak. Tamamen zevk meselesi Bence de aracı haricen satın. Daha karlı olur. Üzerine az ekleyip guiletta yı alabilirsiniz.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aton198155 insignia dizel. Bir de cosmo mu ?
Yorum
Yorum