Hgs etiketi ne olduğunda anlamadım ortadan ikiye yirtik hesapta para var ama etiket yok kaçak gelsem hesaptan otomatik dusermi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hgs etiketi
Collapse
X
-
Ynt: hgs etiketi
Düşmeyebilir konuyla ilgili cezaların 10 milyarları geçtiği bir ülkede yaşıyoruz. Yerinizde olsam hiç riske girmem yenisini alırım. En güzeli OGS... Hala satılıyorsa onu alın bence... HGS'si olanlar bile sorun yaşıyor, milyarlarca cezayla yüz yüze kalıyor.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairSorun yok bas geç
zaten seni okuyamaz
kafamdaki sıkıntı burada başlıyor
tüm araçların plakaları okunuyor bu sistemlere ne gerek var
direkt bağla kredi kartınaİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Benim ogs birkez okumadı. Kaçak geçiş yazdı ekranda. Ben de Ücret toplama merkezine gittim. Eğer plakanıza Kayıtlı bit ogs varsa oradan otomatik düşer demişlerdi. Ama bir ay içinde 10 geçiş için.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum