Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GERÇEKTEN YAŞANMIŞ OLAN KORKUNÇ BİR HİKAYE

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GERÇEKTEN YAŞANMIŞ OLAN KORKUNÇ BİR HİKAYE

Orjinal yazı sahibi: Insignia
    Umut hocam Allah iyiliğinizi versin. Vallaha bizim aileyi komple güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün.

İllaki vardır böyle mübarek insanlar. Çevremizde de anlatılan değişik anlatımlar oluyor. Bazı sohbetlerde tüylerinizi diken diken eden insanın dinledikçe dinleyesi gelen hikayeler oluyor. Benim daha çok internettekilerden değilde yüz yüze anlatılan hikayeler hoşuma gidiyor. Daha bir gerçeklik payı oluyor.

Bir ara asansörden bayıltılıp kaçırılan sonra organları satılan insanların hikayeleri oluyordu. Onlarda biraz abartılı ama olmayacak şeylerde değil.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
      Orjinal yazı sahibi: Insignia
      Umut hocam Allah iyiliğinizi versin. Vallaha bizim aileyi komple güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün.

İllaki vardır böyle mübarek insanlar. Çevremizde de anlatılan değişik anlatımlar oluyor. Bazı sohbetlerde tüylerinizi diken diken eden insanın dinledikçe dinleyesi gelen hikayeler oluyor. Benim daha çok internettekilerden değilde yüz yüze anlatılan hikayeler hoşuma gidiyor. Daha bir gerçeklik payı oluyor.

Bir ara asansörden bayıltılıp kaçırılan sonra organları satılan insanların hikayeleri oluyordu. Onlarda biraz abartılı ama olmayacak şeylerde değil.
      Bu organ mafyası hikayelerinde büyük gerçeklik payı var yalnız. Hikayenin kandırma ve bayıltma kısmı değişiyor ama sonuçlar genelde ortak. Dikkatli olmakta fayda var. Allah korusun.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Erhan Bey bu hikaye ibretlik bir hikaye değil zaten, yani çıkarılması gereken bir ders ya da alınması gereken bir ibret yok. Varsa da ben göremedim. Hazırlanan görsel çok hoşuma gitti ama Yani aslında bu ibretmetrenin sizin hikayenizle bir ilgisi yok lütfen gücenmeyin. Hikaye güzel. Ama bu ibret loader çok komik
        Ben ustume bisi alinmadim gucenecek bisi yok tabiki ama umutun yaptigi birazcik tuhaf olmus ben sedece internette gordum ilginc bir olay diye paylasmak istedim

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

lan gokhan sen ne bicim bir insansin ya oku dedik kendimiz uyudurmadik herhalde

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Traşş....
            haha

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              Traşş....
              Mesele traş meselesi degil.... mesele ibret almak meseleside degil... mesele hikaye meselesi hic deil...... Mesele anlayana sivrisinek saz anlamayana sufyan abinin bi vecize sözü vardı neydi unuttum..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

ÇOK uzun bir yazı biraz kısa olaydı okurdum.Okuyana allahdan sabır okumayanında allah yolunu açık etsin.
                [Center]    
                                       1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Çok etkilendim nasıl bişey yazamış bu adam

Yorum

İşleniyor...
                  X