Yeni corsa'nın fiyat listesini incelerken opsiyon listesinde dikkatimi çekti, 25W bi-xenon far var. Bildiğim kadarıyla watt düşük olduğu için otomatik far yükseklik ayarı ve far yıkama olma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor ve böylece TÜV muayenesinden yırtıyor. Bu konuda Çağrı bilgi verebilir sanırım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENİ CORSA BI-XENON
Collapse
X
-
Ynt: YENİ CORSA BI-XENON
Büyük ihtimalle, fabrika çıkışlı olduğu için muayeneden geçebiliyor, sonradan takılanlara kesin sıkıntı çıkartırlar muayenede. Benim bu bi-xenon sistemde far yıkama ve oto. yükseklik ayarı var mı yok mu onu bildirebilir mi Çağrı.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonYemin ediyorum bu TÜV falan hikayeden kanun koyuyor, hani mercekli farlar kirlenince aydınlatmaz da sıkıntı olurdu o yüzden far yıkama zorunlu idi.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonYemin ediyorum bu TÜV falan hikayeden kanun koyuyor, hani mercekli farlar kirlenince aydınlatmaz da sıkıntı olurdu o yüzden far yıkama zorunlu idi.
Far yıkama olması güzel, ama zorunlu kılınması işgüzarlıktan başka bir şey değil.
Yorum
-
Tamamen kafalarına göre madde koyuyorlar;
1- Amerikan araçlarda arka sinyaller kırmızıdır, Türkiye'de onlar muayeneden geçiyor ama biz yaparsak muayeneden kalıyoruz
2- Amerikan park (amerikada en çok kaza kavşaklarda olduğu için yan ışıklar her arabada var), Türkiye'de yaparsak kalıyoruz
3- Fabrika çıkışlı merceksiz xenon olan araçlar vardı (eski honda civic, eski renault laguna), onlar muayeneden geçiyor, biz merceksiz xenon takarsak kalıyoruzahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
Yorum