Severek aldığım, zevkle kullandığım aracımı OPEL'in müşteri memnuniyeti konusundaki duyarsızlığından dolayı uzun bir zamandır satmayı düşünüyorum. Aslında araç gerçekten hoşuma gidiyordu. 4. Opel aracım olan İnsignia'yı alırken Kahramanmaraş Opel'in ekspertiz konusunda takındığı tavır, markasını sahiplenmemesi ile aracın ekspertizini yapmaması sonucu sarsılmadım desem yalan olur. Arkasından Vites topuzu ve koltuk ısıtma modülleri ile (geçmiş konularımda paylaşmıştım) Urfa Gapel'le yaşanan sıkıntı aracı aracımı satışa çıkartmama sebep oldu. Bir süre ilanda kaldı neyse deyip şeytana lanet okuyarak ilandan kaldırdım. Yaklaşık bir yıl sonra fabrikasyon arızasının tekrarlaması ve Opel'in yine bilindik tavırları ile karşılaşınca artık yeter dedim. Bu sabah aracımı teslim ettim. Bir aksilik olmazsa da araca elveda etmiş oldum.
Bir daha Opel alır mıyım, çok büyük konuşmayayım ama alacağımı sanmıyorum. Belki çok büyük bir sorun olarak algılanmayabilir ama bir firmanın bu şekilde markasının arkasında duramaması, sahiplenememesi ister istemez bir kullanıcı olarak insanı rahatsız ediyor. Neyse ben bir kullanıcı olarak üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. Gerisini de artık OPEL düşünsün.
Bu arada araçla birlikte vermediğim Kışlık lastik ve jant takımını da satışa çıkartım. Düşünen olursa tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9773119/detay/
Şu ana kadar bilgi ve tecrübeleri ile yardımcı olan tüm İnsigniaTeam ailesine teşekkür ediyorum.
Selam ve saygılarımla.
Bir daha Opel alır mıyım, çok büyük konuşmayayım ama alacağımı sanmıyorum. Belki çok büyük bir sorun olarak algılanmayabilir ama bir firmanın bu şekilde markasının arkasında duramaması, sahiplenememesi ister istemez bir kullanıcı olarak insanı rahatsız ediyor. Neyse ben bir kullanıcı olarak üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. Gerisini de artık OPEL düşünsün.
Bu arada araçla birlikte vermediğim Kışlık lastik ve jant takımını da satışa çıkartım. Düşünen olursa tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9773119/detay/
Şu ana kadar bilgi ve tecrübeleri ile yardımcı olan tüm İnsigniaTeam ailesine teşekkür ediyorum.
Selam ve saygılarımla.
Yorum