Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir Hikayemiz Var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir Hikayemiz Var

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Necmettin abi bildiğim kadarıyla Müslüman değil , Şamanizm diye bir dine inanıyor, kaldiki kimin neye inandığı hangi dine inandığı kimseyi ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır yeterki Bulunduğumuz ortamı gerecek Davranışlar sergilemeyelim yeter .. Bence insanları inançlarına göre değil kişiliklerine karakterine göre değerlendirilmeli
    Kimsenin dini beni ilgilendirmez, ben kendisinin adının Necmettin olduğunu da bilmiyordum... Ortamı germek gibi bir niyetim yok, öyle anlaşıldıysa başta kendisi olmak üzere herkes özür dilerim Sadece dip not düşmüştüm Selamlar...
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Erdemli olmak herkese nasip olmaz .. Ne güzel ,bu sıfatı ustünde taşıyanlara.
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Amin
        Birşey desem olmayacak demesem hiç olmayacak sayın patronum. Ama siz ben anladınız sanırım bu girizgâhtan.

Necmettin bey! Allah sizin gibi dürüst insanların sayısını arttırsın... Duanıza ise Allah ile başlayarak âmin diyorum.
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Necmettin abi bildiğim kadarıyla Müslüman değil , Şamanizm diye bir dine inanıyor, kaldiki kimin neye inandığı hangi dine inandığı kimseyi ilgilendirmez her koyun kendi bacağından asılır yeterki Bulunduğumuz ortamı gerecek Davranışlar sergilemeyelim yeter .. Bence insanları inançlarına göre değil kişiliklerine karakterine göre değerlendirilmeli
          Kesinlikle katılıyorum.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            Kimsenin dini beni ilgilendirmez, ben kendisinin adının Necmettin olduğunu da bilmiyordum... Ortamı germek gibi bir niyetim yok, öyle anlaşıldıysa başta kendisi olmak üzere herkes özür dilerim Sadece dip not düşmüştüm Selamlar...
            ben sizin için demedim ortamı gerecek yazıları Necmettin abi için dedim bazen şamanizimle ilgili yazılar yazıyordu Bazende gök Tanrı kelimeleri kullanınca geriliyor ortam ama gerilmesinde gerek yok hesap günü herkes kendi Hesabını verecek o Yüzden Şaman Abinin bu konuyla ilgili yazdıkları rahatsız etmiyor bilimle ilgili yazılarınıysa severek okuyorum..

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

ben sizin için demedim ortamı gerecek yazıları Necmettin abi için dedim bazen şamanizimle ilgili yazılar yazıyordu Bazende gök Tanrı kelimeleri kullanınca geriliyor ortam ama gerilmesinde gerek yok hesap günü herkes kendi Hesabını verecek o Yüzden Şaman Abinin bu konuyla ilgili yazdıkları rahatsız etmiyor bilimle ilgili yazılarınıysa severek okuyorum..
              Ben de Necmettin Bey'in yazılarını çok severek ve istifade ederek okuyorum. Kendisinin gerçekten her konuda geniş bilgi, Tecrübesi var. Zaten üslubuna diyecek yok.
              Ama kendisini takdir etmekle birlikte (bu söyleyeceğim Necmettin bey'i bağlamaz ben ona SAYGI duyuyorum. Kişi seçtiğini özgürce yaşayabilir) bazen cümlelerin Aralarına konulmuş tuzak (bilerek konulmuş değil , doğasında tuzak) Sözcükler oluyor.

Örneğin: Göktanrı' ya dua ettiğinde (ki kendisi böyle inandığı için bu normaldir, SAYGI duyarız) ben Müslümanım diyen birisi buna "âmin" dememeli.
              Herkes inandığını yaşamalı ama yaşamak için önce bilmeli. Ben aslında neye inanırsa inansın bilen insandan zarar gelmeyeceğini düşünürüm.
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ha tamam o zaman, bana dediğinizi düşündüm de ondan öyle dedim. Belirttiğim gibi benim tüm inançlara saygım tam, sadece yanlış anlaşılmaktan korktum. Selamlar...
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Necmettin abim kendine yakışanı yapmışsın
                  Suya sormuşlar: Seni kaybedersek nasıl bulacağız? Demiş ki, eğer bir şırıltı duyarsanız ben oradayım.

Ateşe sormuşlar:Seni kaybedersek nasıl bulacağız? Demiş ki, bir yerde duman görürseniz bilin, ben oradayım.

Ahlaka sormuşlar:Seni kaybedersek nasıl bulacağız? Demiş ki, beni kaybederseniz bir daha asla bulamazsınız.

Yazıyı kaleme alırken vermeye çalıştığım mesaj buydu, sanırım maksadına da ulaştı
                  Doğruluğun, dürüstlüğün, hakka ve hukuka saygının 'MEZİYET' veya 'ERDEM' sayıldığı
                  günümüzde, bu kabil hatırlatmaların yararlı olacağına inanıyorum. Çünkü; bu saydıklarım
                  meziyet ya da erdem değil, her bireyde bulunması gereken temel insani özelliklerdir;
                  bu şartları karşılayan insanları toplum 'Adam Gibi Adam' diye sıfatlandırıyor.
                  Biz , ulusca buna talip olmalıyız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                    Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                    Necmettin abim kendine yakışanı yapmışsın
                    Suya sormuşlar: Seni kaybedersek nasıl bulacağız? Demiş ki, eğer bir şırıltı duyarsanız ben oradayım.

Ateşe sormuşlar:Seni kaybedersek nasıl bulacağız? Demiş ki, bir yerde duman görürseniz bilin, ben oradayım.

Ahlaka sormuşlar:Seni kaybedersek nasıl bulacağız? Demiş ki, beni kaybederseniz bir daha asla bulamazsınız.

Yazıyı kaleme alırken vermeye çalıştığım mesaj buydu, sanırım maksadına da ulaştı
                    Doğruluğun, dürüstlüğün, hakka ve hukuka saygının 'MEZİYET' veya 'ERDEM' sayıldığı
                    günümüzde, bu kabil hatırlatmaların yararlı olacağına inanıyorum. Çünkü; bu saydıklarım
                    meziyet ya da erdem değil, her bireyde bulunması gereken temel insani özelliklerdir; bu şartları
                    karşılayan insanları toplum 'Adam Gibi Adam' diye sıfatlandırıyor.
                    Biz , ulusca buna talip olmalıyız
                    Aynen katılıyorum. Dürüstlük artık sıradan bir karakter özelliği olmaktan çıkıp aranan ender bir özelliklik haline gelmeye başlamışsa ülkemde bazı şeyler yanlış gidiyor demektir. Burada iş biraz da topluma örnek olan cumhurbaşkanı, başbakan ve millet vekillerine de düşüyor. Onların etkileri öğretmenlerden daha hızlı oluyor. İmam - cemaat hikayesi...

Yorum

Tebrik ediyorum sizi öncelikle komik olan dört araba var sadece birisi bu işe karşı çıkmış
                      İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
                        Tebrik ediyorum sizi öncelikle komik olan dört araba var sadece birisi bu işe karşı çıkmış
                        Aynen öyle günümüz Türkiye'si bu öte yandan bugün bildiğimiz inançların dışında olan hatta din inancı olmayan diyebiliriz sanırım Japonya'da dünyanın en düşük suç oranına sahip olduğunu biliyor muyuz?
                        Bu da bizim iyice kendimize çeki düzen vermemizin gerekliliğini kanıtlıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                        X