Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?

Kaskolar olayı araştırıyor diye duymuştum sanayide bir araç için denendiği fakat o bölgede belirlenen tarihte dolu yağmadığı için red edildi demişti arkadaş
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
      Kaskolar olayı araştırıyor diye duymuştum sanayide bir araç için denendiği fakat o bölgede belirlenen tarihte dolu yağmadığı için red edildi demişti arkadaş
      aynen benimde aldığım bilgi bu yönde. kasko dolu ile alakalı meteorolijiden araştırma yapıyormuş..
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners
        Beyanınıza "Park halindeyken olmuş bilgim yok, döndüğümde böyle buldum." yazarsanız sorun çıkmıyor, genelde...
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Dolu hasari belli olur ama,cizik gocuk icin olsa tamam ama komple her yerde ayni olculerde gocuk baska acilmasi yok dolu oldugu icin sanmiyorum yapilacagini
          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Yapmak istediginiz sey hic etik degil. Ayrica ille alacagim diyorsaniz aracin mevcut sahibi yaptirmali kaskodan...
            F30 Sport+

Yorum

Ben citroen c3 görmüştüm tavanı çok kötü dolu hasarlı sanayide 1000 tl ye hiç anlaşılmadık şekilde yapılmıştı
              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
              X