Arkadaşlar ikinci el bir araç alacağım. Dün İzmir'de yağan dolu sebebi ile araç zarar görmüş. Aracı bu haliyle aldıktan sonra yaptıracağım kaskom ile aracı yaptırabilir miyim bilginiz var mı ? Ayrıca 01.02.2014 tarihinde İzmir de cidden bu seviyede dolu yağdı mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?
Collapse
X
-
Ynt: ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?
Gecmiş olsun da Anlamadığım nokta su. Yağmurun. Kaza ile ne alakası var. Satan kişi sizin arabayı. Alıcagınızı biliyorsa. O aracı neden kulanıyor anlam veremedim galeriden mi alıyorsunuz aracı.
Benim. Tavsiyem o aracı almayın. Hasar büyük ise.[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACARGecmiş olsun da Anlamadığım nokta su. Yağmurun. Kaza ile ne alakası var. Satan kişi sizin arabayı. Alıcagınızı biliyorsa. O aracı neden kulanıyor anlam veremedim galeriden mi alıyorsunuz aracı.
Benim. Tavsiyem o aracı almayın. Hasar büyük ise.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACARGecmiş olsun da Anlamadığım nokta su. Yağmurun. Kaza ile ne alakası var. Satan kişi sizin arabayı. Alıcagınızı biliyorsa. O aracı neden kulanıyor anlam veremedim galeriden mi alıyorsunuz aracı.
Benim. Tavsiyem o aracı almayın. Hasar büyük ise.[img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAROrjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACARGecmiş olsun da Anlamadığım nokta su. Yağmurun. Kaza ile ne alakası var. Satan kişi sizin arabayı. Alıcagınızı biliyorsa. O aracı neden kulanıyor anlam veremedim galeriden mi alıyorsunuz aracı.
Yorum
-
Asla boya takıntım yoktu.
Mevcut aracımda sadece bildiğiniz çizikten ötürü 4 parça boya var, araca yan yattı kaza yaptı muamelesi yüzünden 3 aydır satamıyorum. Malesef, ortam psikolojisine yenik düşerek almayın diyorum!CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Arkadaslar yorumlar icin tesekkurler herkese.
Benim boya vs takintim hic yoktur. Sayet,iscilik birinci sinif ise,bakan gozun tespit etme imkani yok,boya ton farki puruz vs yani fabrikasyon halinden farki yoksa 3-5 parca boya kabul edilebilir 4 kapi bir arabada. Malum istanbul..
Bunun yaninda alacagim arac 2 kapili,GTC. Arkadas Pazar gunu İzmir de yuksek siddetli dolu yagdigini soyledi,yani hasar dolu hasari. Benim sorusturdugum kadariyla ben o haliyle satin alirsam yaptiracagim kasko daha onceden olan hasari karsilamiyormus..2015 BMW F30 M Sport
Yorum
-
Aracı alırsınız siz icinize sinerek çünkü durumu biliyorsunuz boya takıntınız da yokmus fakat ilerde bir gün satarken kendiniz gibi birini bulmanız lazım.. Çünkü bizim millet bu konularda cok takıntılı.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Yorum
-
kaskonuz karşılar sorun olmaz.Sonuçta kasko firmaları aracı görmeden internet üzerinden poliçe satıyorlar.nerden bilecek hasarın ne zaman olduğunu.sizin beyanınız ile hasarınız giderilir.Fakat henüz yeni alacağınız bir aracı bir de onarımı ile uğraşacaksınız.tabi sizin kararınız ama bence başka bir araç bulsanız daha iyi gibi.çok cazip bir fiyat var ise ortada o tartışılabilir ..2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedikaskonuz karşılar sorun olmaz.Sonuçta kasko firmaları aracı görmeden internet
üzerinden poliçe satıyorlar.nerden bilecek hasarın ne zaman olduğunu.sizin beyanınız
ile hasarınız giderilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: ahmet_turedikaskonuz karşılar sorun olmaz.Sonuçta kasko firmaları aracı görmeden internet
üzerinden poliçe satıyorlar.nerden bilecek hasarın ne zaman olduğunu.sizin beyanınız
ile hasarınız giderilir.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Kaskonuz yapar mı? = Evet yapar. Yapmazsa üstüne bir sürü çizik atarsınız, park halinde olmuş haberim yok, dersiniz gene yaparlar.
Bunları yaparsanız etik olur mu? = Hayır olmaz.
Alır almaz hasar kaydı yaparsanız kaskonuz size hiç hasarsızlık indirimi sağlamayabilir ya da yarısı kadar indirim sağlar. Bazıları ilk yıl hiç indirim yapmıyor diğer hasarsız yıllarınızda da sadece yarısı oranında indirim yapıyor.
Bence almadan önce kendi kaskosundan ya da cebinden yaptırmasını sağlayın. Olmadı masraf bilgisi alın ve fiyat düşüp o parayla cepten tamir ettirin. Benim tavsiyelerim bu yönde...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum