Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?

Arkadaşlar ikinci el bir araç alacağım. Dün İzmir'de yağan dolu sebebi ile araç zarar görmüş. Aracı bu haliyle aldıktan sonra yaptıracağım kaskom ile aracı yaptırabilir miyim bilginiz var mı ? Ayrıca 01.02.2014 tarihinde İzmir de cidden bu seviyede dolu yağdı mı ?
    2015 BMW F30 M Sport

Ynt: ALACAĞIM ARABADAKI DOLU HASARINI KASKOM KARŞILAR MI ?

geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bugün yağdı

Yorum

Gecmiş olsun da Anlamadığım nokta su. Yağmurun. Kaza ile ne alakası var. Satan kişi sizin arabayı. Alıcagınızı biliyorsa. O aracı neden kulanıyor anlam veremedim galeriden mi alıyorsunuz aracı.
        Benim. Tavsiyem o aracı almayın. Hasar büyük ise.
        [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
          Gecmiş olsun da Anlamadığım nokta su. Yağmurun. Kaza ile ne alakası var. Satan kişi sizin arabayı. Alıcagınızı biliyorsa. O aracı neden kulanıyor anlam veremedim galeriden mi alıyorsunuz aracı.
          Aynen yada bırakın o yaptırsın ve fiyatı düşürün

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Eğer. Hasar çok ise tavsiye etmem. Hasarlı Olmasını da tavsiye etmem insanın içinde bi burukluk kalıyor. Ben ilk insignia mı aldım tanıdık bıirinden aldım ve hiç sorgulama. Ustaya göstermedim ve 8 ay sonra Arabanın 7 milyarlık hasar kaydı olduğunu öğrendim ve araçtan soğudum zamanla. Bu tarz bir olayla karşılaşmanızı. Istemem insan üzülüyor zamanla. Hayırlısı olsun diyelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Eğer. Hasar çok ise tavsiye etmem. Hasarlı Olmasını da tavsiye etmem insanın içinde bi burukluk kalıyor. Ben ilk insignia mı aldım tanıdık bıirinden aldım ve hiç sorgulama. Ustaya göstermedim ve 8 ay sonra Arabanın 7 milyarlık hasar kaydı olduğunu öğrendim ve araçtan soğudum zamanla. Ve aldığım kişiye aynı fiyata verdimBu tarz bir olayla karşılaşmanızı. Istemem insan üzülüyor zamanla. Hayırlısı olsun diyelim

Yorum

Asla boya takıntım yoktu.

Mevcut aracımda sadece bildiğiniz çizikten ötürü 4 parça boya var, araca yan yattı kaza yaptı muamelesi yüzünden 3 aydır satamıyorum. Malesef, ortam psikolojisine yenik düşerek almayın diyorum!
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Arkadaslar yorumlar icin tesekkurler herkese.

Benim boya vs takintim hic yoktur. Sayet,iscilik birinci sinif ise,bakan gozun tespit etme imkani yok,boya ton farki puruz vs yani fabrikasyon halinden farki yoksa 3-5 parca boya kabul edilebilir 4 kapi bir arabada. Malum istanbul..

Bunun yaninda alacagim arac 2 kapili,GTC. Arkadas Pazar gunu İzmir de yuksek siddetli dolu yagdigini soyledi,yani hasar dolu hasari. Benim sorusturdugum kadariyla ben o haliyle satin alirsam yaptiracagim kasko daha onceden olan hasari karsilamiyormus..
                  2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Ayrica aracin hasar kaydi sifir,degisen boyanan bir parca yok. Bu yapilirsa iste bu ilk hasar kaydi olacak.
                    2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Aracı alırsınız siz icinize sinerek çünkü durumu biliyorsunuz boya takıntınız da yokmus fakat ilerde bir gün satarken kendiniz gibi birini bulmanız lazım.. Çünkü bizim millet bu konularda cok takıntılı.. Hakkınızda hayırlısı olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

kaskonuz karşılar sorun olmaz.Sonuçta kasko firmaları aracı görmeden internet üzerinden poliçe satıyorlar.nerden bilecek hasarın ne zaman olduğunu.sizin beyanınız ile hasarınız giderilir.Fakat henüz yeni alacağınız bir aracı bir de onarımı ile uğraşacaksınız.tabi sizin kararınız ama bence başka bir araç bulsanız daha iyi gibi.çok cazip bir fiyat var ise ortada o tartışılabilir ..
                        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                          kaskonuz karşılar sorun olmaz.Sonuçta kasko firmaları aracı görmeden internet
                          üzerinden poliçe satıyorlar.nerden bilecek hasarın ne zaman olduğunu.sizin beyanınız
                          ile hasarınız giderilir.
                          Birisi 'kul hakkı' mı dedi, yoksa bana mı öyle geldi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                            Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                            kaskonuz karşılar sorun olmaz.Sonuçta kasko firmaları aracı görmeden internet
                            üzerinden poliçe satıyorlar.nerden bilecek hasarın ne zaman olduğunu.sizin beyanınız
                            ile hasarınız giderilir.
                            Birisi 'kul hakkı' mı dedi, yoksa bana mı öyle geldi
                            Ben sadece doğruyu söyledim.Etik olur yada olmaz o ayrı bir mevzu.Ama kasko bedeli diye bişey var sonuçta bedavaya yapılmıyor kasko herşeyin bir karşılığı var.
                            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Kaskonuz yapar mı? = Evet yapar. Yapmazsa üstüne bir sürü çizik atarsınız, park halinde olmuş haberim yok, dersiniz gene yaparlar.
                              Bunları yaparsanız etik olur mu? = Hayır olmaz.

Alır almaz hasar kaydı yaparsanız kaskonuz size hiç hasarsızlık indirimi sağlamayabilir ya da yarısı kadar indirim sağlar. Bazıları ilk yıl hiç indirim yapmıyor diğer hasarsız yıllarınızda da sadece yarısı oranında indirim yapıyor.

Bence almadan önce kendi kaskosundan ya da cebinden yaptırmasını sağlayın. Olmadı masraf bilgisi alın ve fiyat düşüp o parayla cepten tamir ettirin. Benim tavsiyelerim bu yönde...
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X