Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÜSTÜN VE ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARA DESTEK EĞİTİM SAĞLANMASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÜSTÜN VE ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARA DESTEK EĞİTİM SAĞLANMASI

Naci Hocam elinize , fikrinize, yüreğinize sağlık. Hakikaten toplumda açık kalmış üzerine düşülmemiş bir proje. Meslek itibari ile biz de zaman zaman karşılaşıyoruz ki aile bir çare arıyor ve maalesef bulamadığı için de genellikle çocuk telef olup gidiyor. Allah kolaylık ve muvaffakiyetler versin inşallah.
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Naci abi , bu kutsal mesleğinizde evlatlar aileden sonra en zor dönemeçlerini sizin kontrolünüzde geçiyorlar ,

birçok çilesini siz değerli öğretmenlerimiz çekiyorsunuz , Allah yar ve yardımcınız olsun..
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
        Naci Hocam elinize , fikrinize, yüreğinize sağlık. Hakikaten toplumda açık kalmış üzerine düşülmemiş bir proje. Meslek itibari ile biz de zaman zaman karşılaşıyoruz ki aile bir çare arıyor ve maalesef bulamadığı için de genellikle çocuk telef olup gidiyor. Allah kolaylık ve muvaffakiyetler versin inşallah.
        Çok teşekkür ederim.

Size aynen katıluyorum. Bu çocuklar ne yazık ki heba oluyor. Allah yardımcımız olsun...
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
          Naci abi , bu kutsal mesleğinizde evlatlar aileden sonra en zor dönemeçlerini sizin kontrolünüzde geçiyorlar ,

birçok çilesini siz değerli öğretmenlerimiz çekiyorsunuz , Allah yar ve yardımcınız olsun..
          Âmin diyorum duanıza. Çocuklarla uğraşmak çok zevklidir hele de ilkokul çocukları Dünya'nın en şeker varlıklarıdır.
          Veli destek olursa eğitim çok daha başarılı oluyor. Rabbim hepimize yardım etsin
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
          X