Duyuru

Collapse
No announcement yet.

klimadan gelen pis koku

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• klimadan gelen pis koku

Yeni aldigim grand vitaranin havalandirmasindan kuf gibi kotu bir koku geliyordu polen filitresini hic degistirmemisler onu degistirdim yeniden koku gitmedi
    petekleri temizlettim ilacla yeniden gecmedi sonra inat ettim komple panzotu sokturup borulari temizlettim koku yeniden gecmedi angry angry
    Yanliz ilginc olan sey bu koku herzaman gelmiyor ara ara geliyor mesela kis ayinda sicak acik oldugu zaman koku yok camlarin buharini almak icin klima devreye girdiginde koku var birtek klima gazini degistirmedim onunda alakasi yoktur heralde malum borunun icinde geziyor gaz
    Acaba bu koku nerden gelebilir fikri olan varmi acaba
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: klimadan gelen pis koku

Grand vitara yerine bir sport tourer almadığın için 'oh olsun sana' diyeceğim, ama, dilim varmıyor

Yorum

Saman abi ayip oluyor heee ihihi kamil abi para verecek ogle alacam onu haha
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
        Saman abi ayip oluyor heee ihihi kamil abi para verecek ogle alacam onu haha
        Bildiğim kadarı ile Kamil Bey kardeşim para vereceğim demedi, nerene sıkayım dedi

Yorum

Abi kışın soğuğundan kurtulmak icin girmesin iç tarafa bi hayvan... kedi dir o kedi

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
            Abi kışın soğuğundan kurtulmak icin girmesin iç tarafa bi hayvan... kedi dir o kedi
            Seçim gecesi trafoya girdiği söylenen kedilerden mi yani?

Yorum

Arabayi sat kokudan kurtulursun

Bizim bir komsuda range vardi kaput icine giren kedi iceride oldu ve kokusu gitmedigi icin araci satti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

abiler bakmadık yeri kalmadı ki fan motoru fan kazanı borular bide her zaman gelmiyor ki klima devreye girince 5 sn falan geliyor

Yorum

poeln filtersinin oldgu yere baktırt bence :P
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

WURT temızleme spreylerı falan vardı bakterı kaynaklı olabılır
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Emre abi kokunun sebebi evaparatör ( soğutma peteği ) pistir . Böcek sinek ve pislik vardır. Evaparatör yaz aylarında çok fazla yoğunlaşma yapar ve pislikler yapışır kalır buda klimayı açtığında pis bir koku verir sana tavsiyem evaparatörü temizlet sorun çözülür diye düşünüyorum. Evaparatör polen filitresinden önce olduğu için ordan gelme olasılığı yüksek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                        Emre abi kokunun sebebi evaparatör ( soğutma peteği ) pistir . Böcek sinek ve pislik vardır. Evaparatör yaz aylarında çok fazla yoğunlaşma yapar ve pislikler yapışır kalır buda klimayı açtığında pis bir koku verir sana tavsiyem evaparatörü temizlet sorun çözülür diye düşünüyorum. Evaparatör polen filitresinden önce olduğu için ordan gelme olasılığı yüksek
                        Bizim burdaki servisteki yetkili bi abi bana turbo ile ilgili brifing verirken nerden geldi bilmiyorum(çok konuşuyordu) bu konudan da bahsetmişti. Sizin dediğiniz gibi yazın o parça (mı artık hatırlamıyorum neyse) soğuk olarak, diyelim klima açık 10 km yoldan geldik. Evin önünde hemen stop edersek dediğiniz gibi toz vs yapışıp koku yapıyormuş. Bana durmadan daha önce klimayı kapatmak lazım falan demişti.

Sıkıldığımdan kulağımda kalan bu kadar. Sizin de bahsettiğiniz böyle bir şey galiba.
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                        X