Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hobi olarak saat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hobi olarak saat

arkadaşlar malum erkeklerin araba anahtarından sonra en önemlimaksesuarı saatler,saatlerle ilgilenen arkadaşlardan saatlerini hayalindeki saati paylaşmalarını bekliyorum,
    Benim şuan kullandığım saat seiko Ssb121p
    http://image.istanbulbilisim.com.tr/...ati_103675.jpg

Hayalimdeki belki çok param olursa alacağım saat ise pam 350
    http://cdn.chrono24.com/images/uhren...51_xxl.jpg?v=0

Ynt: Hobi olarak saat

Orjinal yazı sahibi: medren
    Hayalimdeki belki çok param olursa alacağım saat ise pam 350
    http://cdn.chrono24.com/images/uhren...51_xxl.jpg?v=0
    çok fena

benim hedef daha küçük ihihi

Yorum

Araba göstergesini hatırlattı nedense

Yorum

şuan için hayall
        İNSİGNİA'sız

Yorum

Tag heuer cidden çok kaliteli saat üretiyor çok enterasan modelleri var almak nasip olur inşallah bir gün

Yorum

Citizen eco drive E812

Teknolojisi cok farkli meraklisi icin anlatabilirim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ne gibi bir fark var fatih abi

Yorum

Gunes ve isikla kendini sarj ede bilmesi tam sarjla enerji yuklemeden 9 ay bekleyebiliyor en cok sevdigim gorunen kisimdaki gostergelerin bagimsiz olarak hareket edebilmesi ornek otomatk olarak pozisyonlamis konuma geri donerken saniye ileri dogru gidebiliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Saat benim için sadece hobi değil aynı zamanda profesyonel olarakta saat eksperiyim şu paylaşmış olduğunuz saatlerin hepsini satıyorum tabii daha pahalılarınıda beyler bu bir hastalıktan dikkat; ben hep saatler için şöyle derim; saatler Olgun erkek çocukların pahalı oyuncaklarıdır istediğiniz marka ve fonksiyonla ilgili soru sorabilirsiniz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                    Saat benim için sadece hobi değil aynı zamanda profesyonel olarakta saat eksperiyim şu paylaşmış olduğunuz saatlerin hepsini satıyorum tabii daha pahalılarınıda beyler bu bir hastalıktan dikkat; ben hep saatler için şöyle derim; saatler Olgun erkek çocukların pahalı oyuncaklarıdır istediğiniz marka ve fonksiyonla ilgili soru sorabilirsiniz
                    acaba eski köstekli saatlerde ilgi alanınıza giriyor mu? Eski saatlere değer biçiyor musunuz?
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Naci bey o farklı bir alan ve başlı başına bir alem o tür saatler Antika sınıfına girip farklı bir dal oluşturur

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Ben de saatleri çok seviyorum, öyle aşırı pahalı saatler (15-20 bin tl ve üzeri) pek de mantıklı gelmiyor çünkü 1.000-2.000 liralık saatlerden bile çok güzel olanlar var. 20-25 tane saatim var çoğu seiko, fossil, pulsar, diesel vs. marka. ama TAG benim de çok hoşuma gidiyor muhtemelen eninde sonunda bir tane edineceğim.

ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

O fotodaki tag heuer grand carrera 36 caliber özel bir saattir, 36000vhz ile çalışır buda 1 saatte saniye kolu 36,000 kez hareket eder buda ona saliseyi ölçme fonksiyonu ekler, içindeki makine tamamı el yapımıdır, makinenin üretimi zenith ve el primero modelinin baz makinesi üzerinde modifikasyonuyla caliber 36 adını alır, önceleri bu makinenin biraz daha basit halini rolex daytona modeli için kullanmaktaydı, enerjisini kol hareketinden alır arkasında yarım daire biçimli "rotor" dediğimiz parçanın sağa sola hareketi ile kurulur, üretilen güç yaklaşık 55 saatlik bir reserve ile saklanır buda demek olur ki kullanmayıp kenara bırakırsak 55 saat daha çalışır, üzerinde ve arkasında safir kristal dediğimiz ve özel olarak labaratuarda üretilen ve elmas sertliğine en yakın cam olup çok zor çizilen cam kullanılır ayrıca camın üzerinde soğan zarından ince bir tabaka anti-refle dediğimiz yansımayı önleyici bir fonksiyon ekler,böylece cam yokmuş gibi net bir görüntü oluşur, kasa L-316 adı verilen ve dünyanın en kaliteli ikinci paslanmaz çeliği kullanılır üzeri özel bir sistem olan pvc ile siyaha kaplanmıştır, deri kordonuda özel bir iişlemden geçirilip sudan etkilenmesi azaltılmıştır, fiyatı ise )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahim43

şuan için hayall
                            istersen çin den getirdiğim çakması var bende.. Hediye edebilirim )
                            2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Yok sağol ihihi bana alerji yapar, ayrıca uçaktan bile belli oluyor çakmalar en azından benim gözümde

Yorum

İşleniyor...
                              X