Arkadaşlar bu paypal nasıl birşey sorunsuz kullanabilirmiyiz? Çin'de bulunan aliexpress sitesinden bir ürün sipariş edeceğim bu paypal sistemi ile en güvenilir şekilde oluyor değil mi? Ayrıca bu aliexpress teki fiyattan indirim yapacak bu işlem nasıl oluyor acaba bilgisi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
PAYPAL ve Çin'deki sitelerden alışveriş hk.
Collapse
X
-
Ynt: PAYPAL ve Çin'deki sitelerden alışveriş hk.
Yıllardır kullanıyorum PayPal'ı harikadır. Sadece internet alışverişlerimde değil otelimde de kullanıyorum, bazı misafirlerimizin daha kolayına geliyor çünkü.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
PayPal'ı müşteri olarak kullanırsanız problem yok. Ancak birşey satarken kullanacaksanız, o zaman elinizde hizmet verdiğinize ya da satış yaptığınıza dair bir belge olması lazım çünkü PayPal üzerinden ödeme yapan kişi bir süre kadar parasını geri çekme şansına sahip.1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBPayPal'ı müşteri olarak kullanırsanız problem yok. Ancak birşey satarken kullanacaksanız, o zaman elinizde hizmet verdiğinize ya da satış yaptığınıza dair bir belge olması lazım çünkü PayPal üzerinden ödeme yapan kişi bir süre kadar parasını geri çekme şansına sahip.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Akıllı telefonlarda e-devlet programındaki ptt gönderileri bölümüne siteden bana verilen kodu yazdım 30.12.2014 istanbul gümrüğe girdi yazıyor bu Antalya ya gelir mi? Ve bu prosedür sadece gidip gümrüğe para mı yatıracam bilen var mı?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Akıllı telefonlarda e-devlet programındaki ptt gönderileri bölümüne siteden bana verilen kodu yazdım 30.12.2014 istanbul gümrüğe girdi yazıyor bu Antalya ya gelir mi? Ve bu prosedür sadece gidip gümrüğe para mı yatıracam bilen var mı?www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Mustafa Allah razı olsun hızır gibi yetiştin valla
Bu arada tekrar baktım ve şöyle birşey yazıyor;
Yurtdışı kabul G...
İSTANBUL UKİM
Zimmet Edildi..
İSTANBUL UKİM
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Mustafa Allah razı olsun hızır gibi yetiştin valla
Bu arada tekrar baktım ve şöyle birşey yazıyor;
Yurtdışı kabul G...
İSTANBUL UKİM
Zimmet Edildi..
İSTANBUL UKİM
dediğim gibi pazartesi mesai başlasın haberleşelim , ne gerekiyosa yapar hallederiz gümrükten..www.facebook.com/mstfkls
Yorum
-
Benim aldığım ürün ebat olarak büyük ve 12 kg civarı dolayısıyla ücretsiz yollamak istemediler
Yorum
-
sanal kart kullanmadan direk kart numarasıyla alışveriş yapmak alibaba yada aliexpresste sorun çıkarırmı ki? sonuçta ebay, sahibinden.com GET, gittigidiyor vs. gibi güvenli bir sistem kurulu değil mi?InsigniaTEAM
Yorum
-
Arkadaşlar,
Aliexpress den şu ana kadar 266 sipariş yapan biri olarak şunu söyleyebilirim. Paypal çalışmıyor. Asya ya özgü başka alternatifler var, yandex money falan var. Ama bizim işimize yaramaz. Tek güvenli yöntem sanalcard.
Çağrı,
Sanalcard kullanmadan alışveriş yapabilirsin. Ancak limiti az olan bir kart kullanmanı tavsiye ederim.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum